Hate.

Siden jeg (R)  er taper og ikke har blogga, så tenkte jeg å gjøre det nå da. Kommer til å handle om kjendiser, så kos dere.

Jeg har alltid lurt på hvorfor visse mennesker hater enkelte kjendiser, for å ta noen eksempler så er det: Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato, Britney Spears. Ja, noen eksempler. 


Selena er veldig hatet fordi fake beliebers sier at hun bruker Justin for å få mer berømmelse. Dette tror jeg ikke noe på i det hele tatt. Det er ikke rettferdig at en jente som gjør alt for sin karriere selv, at hu skal få så mye hat.

Haterne argumenterer alltid på at, de suger, de har ikke god sang stemme, han ser ut som ei jente, høres ut som ei jente, hun bruker kun personen for karriere, hun lyver om sykdommen sin, hun kan ikke ta seg av barna sine etc.


Justin Bieber haterne sier at han ikke kan synge, at han er stygg, at han ikke fortjener berømmelse og at han lyver.

Dette vet de ingenting om, de har antagelig aldri snakket med personene, de har aldri sett det fra dems perspektiv og de har heller aldri tatt seg den tiden til å finne ut den faktaen som faktisk er riktig, de søker bare det fæle om kjendiser. Det er mange rykter ute å går, og det er ikke mange av de som er sanne. Faktisk over 60% av alle kjendis rykter er ikke sanne, de er enten kommet opp av hatere, eller folk som leser noe som ikke er sant og deler dette. 

Jeg så en video som gikk rett til hjerte mitt. Dere har sikkert sett Harry Styles på bloggen før, for jeg liker ham godt som sanger og han er faktisk veldig kjekk. 
Sjekk ut dette:


Stakkars gutten!!! 


Så er det Demi Lovato, som mange sier at hun lyver om å ha hatt spiseforstyrrelser, depresjoner og at hun har kuttet seg selv for at hun skal få mer oppmerksomhet. Tenk litt da! Man gjør ikke sånt for å få oppmerksomhet. Man drar heller ikke på et senter for å få hjelp fordi hun vil at folk skal syntes synd på henne. Dette syns jeg er helt grusomt. Jeg syns at hun er et kjempe sterkt menneske og sangen hennes Skyskraper viser virkelig at hun ikke er villig til at noen skal tråkke på henne og at hun uansett hva er sterk. 

 Nå er det nok hat. Jeg orker ikke skrive mer om det. Håper dere forstår! Ikke hat. 

Love R. 

Publisert: 26.nov.2011 @ 19:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits