Kategori: Blogg

Syk!!


ja, bilde sier alt!

Tok vekk ansiktet mitt. Ville ikke risikere at dere fikk sjokk... Denne reaksjonen hadde dere fått om dere så meg akkurat nå: 

Skal prøve å sove nå. Selvom det er veldig vanskelig. Har vært syk i noen dager nå, men nå er det på sitt verste. Jeg har ikke feber nå, men halsen er vond, og det er nesa også. Håper virkelig jeg skal få sove godt i natt. Så snakkes vi sikkert i morgen. Btw, S er på hytte tur i helgen, dere hører sikkert fra henne på mandag. 

God natt - Love R.  

Publisert: 27.nov.2011 @ 02:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hate.

Siden jeg (R)  er taper og ikke har blogga, så tenkte jeg å gjøre det nå da. Kommer til å handle om kjendiser, så kos dere.

Jeg har alltid lurt på hvorfor visse mennesker hater enkelte kjendiser, for å ta noen eksempler så er det: Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato, Britney Spears. Ja, noen eksempler. 


Selena er veldig hatet fordi fake beliebers sier at hun bruker Justin for å få mer berømmelse. Dette tror jeg ikke noe på i det hele tatt. Det er ikke rettferdig at en jente som gjør alt for sin karriere selv, at hu skal få så mye hat.

Haterne argumenterer alltid på at, de suger, de har ikke god sang stemme, han ser ut som ei jente, høres ut som ei jente, hun bruker kun personen for karriere, hun lyver om sykdommen sin, hun kan ikke ta seg av barna sine etc.


Justin Bieber haterne sier at han ikke kan synge, at han er stygg, at han ikke fortjener berømmelse og at han lyver.

Dette vet de ingenting om, de har antagelig aldri snakket med personene, de har aldri sett det fra dems perspektiv og de har heller aldri tatt seg den tiden til å finne ut den faktaen som faktisk er riktig, de søker bare det fæle om kjendiser. Det er mange rykter ute å går, og det er ikke mange av de som er sanne. Faktisk over 60% av alle kjendis rykter er ikke sanne, de er enten kommet opp av hatere, eller folk som leser noe som ikke er sant og deler dette. 

Jeg så en video som gikk rett til hjerte mitt. Dere har sikkert sett Harry Styles på bloggen før, for jeg liker ham godt som sanger og han er faktisk veldig kjekk. 
Sjekk ut dette:


Stakkars gutten!!! 


Så er det Demi Lovato, som mange sier at hun lyver om å ha hatt spiseforstyrrelser, depresjoner og at hun har kuttet seg selv for at hun skal få mer oppmerksomhet. Tenk litt da! Man gjør ikke sånt for å få oppmerksomhet. Man drar heller ikke på et senter for å få hjelp fordi hun vil at folk skal syntes synd på henne. Dette syns jeg er helt grusomt. Jeg syns at hun er et kjempe sterkt menneske og sangen hennes Skyskraper viser virkelig at hun ikke er villig til at noen skal tråkke på henne og at hun uansett hva er sterk. 

 Nå er det nok hat. Jeg orker ikke skrive mer om det. Håper dere forstår! Ikke hat. 

Love R. 

Publisert: 26.nov.2011 @ 19:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HEHE, SKJER?

ATM:

Det er ikke så lett som de skal få det til.

Dette har skjedd siden siste innlegg;

Har tabba meg ut...

Hatt the worst weather ever.

GÅTT TUR!!!!!!!!!!! Neida, måtte gå fra bussen og hjem -.- Tulle xD xP nei men måtte det, slitsomt.
BIG! Har tatt masse bilder av fine hus imens jeg satt på bussen. WAL; WHAT A LIFE!

TETRIS. Taper alltid men elsker å spille det, når jeg vinner da..Har blitt stygt og kaldt vær. Æsj og fysj.

Vært mye på skolen med normale folk. Lover, 100% normale.
HADE. ORKER IKKE SKRIVE MER FOR INGEN LEZER UANS?

Publisert: 22.nov.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HEHE, SKJER?

ATM:

Det er ikke så lett som de skal få det til.

Dette har skjedd siden siste innlegg;

Har tabba meg ut...

Hatt the worst weather ever.

GÅTT TUR!!!!!!!!!!! Neida, måtte gå fra bussen og hjem -.- Tulle xD xP nei men måtte det, slitsomt.
BIG! Har tatt masse bilder av fine hus imens jeg satt på bussen. WAL; WHAT A LIFE!

TETRIS. Taper alltid men elsker å spille det, når jeg vinner da..Har blitt stygt og kaldt vær. Æsj og fysj.

Vært mye på skolen med normale folk. Lover, 100% normale.
HADE. ORKER IKKE SKRIVE MER FOR INGEN LEZER UANS?

Publisert: 22.nov.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dårlig blogging - R

Jeg har vært ELENDIG til å blogge den siste tiden. Men, jeg har vært hos familien min i Stavanger og jeg har hatt mest lyst til å være i lag med dem. Jeg kommer nok til å blogge i morgen! Skal skrive noe filosofisk til dere! : D

Men, i dag har jeg vært i barnedåp. Jeg orka ikke drasse med meg kameraveska oppover til Stavanger så jeg lot det være hjemme. Men, jeg var fadder for kusina mi sin lille gutt John Lucas. Han er så nydelig!
Så, da blir det bloggings i morgen.

Snakkes.


et bilde som beskriver hvor lei meg jeg er fordi jeg ikke har blogga på en stund. HEHEHEHEHEH

Love R
 

Publisert: 13.nov.2011 @ 22:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

ANNA EDWIN INSPIRED
'Noen andre som liker Anna Edwin?

- Love S.

Publisert: 13.nov.2011 @ 19:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Endelig fredag, lørdag og søndag.. Gud la meg sove!
Det eneste jeg vil nå er å sove, men det jeg er redd for er å ikke kunne greie å sove. Har vært slik hele uka nå desverre. Får bare lyst til å sitte oppe hele natta å spille banjo (not) men kan ikke tillate meg å gjøre ting, for da sovner jeg aldri og det blir en evig sirkel. Denne helgen har de to søstrene mine kommet til mamma, noe som betyr TV titting, potetgull og filmer på rommet mitt. Er standar I guess, så kommer jo ste-lillebroren min imorgen også, king of the kinderegg I swear. 

Nå sover søstra mi i sofaen min fordi hun .. ville? Hun er så rar. Nektet å sove med meg i dobbeltsenga og heller i sofaen min. Får meg virkelig til å lure på om jeg snorker SÅ mye? Neh. Nekter å tro det :) Skal sove nå. Adios!

- Love S.

Publisert: 11.nov.2011 @ 22:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Torsdag 10.11.2011


Hehe var så kreativ idag med overskriften. Er så dødtrøtt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har sittet med tårer i øynene fordi jeg nesten ikke greier å holde meg våken. Åh damnit nå har ilden gått ut igjen, brb. 

Her igjen! Dagen idag har gått ut på skole and nothing much else. Da jeg kom hjem fra skolen slang jeg meg på sofaen og døde. Vel, nesten. Har veldig lite å snakke om, venter på at mamma skal komme hjem sånn at hun kanskje har kjøpt mere mat, hater maten i kjøleskapet. Er vel derfor jeg aldri spiser hjemme nesten, går mest i butikken og kantina på skolen i hverdagen. Blææh, mye penger og mye mas. Livet er egentlig herlig, utenom når man sulter og nesten besvimer av trøtthet. Skjønner dere?

Nå skal jeg sove i sofaen til mamma kommer hjem, hehe powernappe.

- Love S.

Publisert: 10.nov.2011 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I've got this winter feeling, getting colder and colder.

Untitled #140

 

- Love S.
Publisert: 10.nov.2011 @ 13:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Versace for H&M Fashion

Har dere hørt det? Nå kommer en Versace kolleksjon til H&M kjeden! Det er jo dritkult. Versace er jo et av verdens mest kjente merker. Selvom ikke alle plaggene var like "tiltrekkende" om jeg kan si det sånn så er det sikkert en god del kule klær der. 


- Hva syns du om at Versace får en kolleksjon i H&M butikkene?

- Love S.

Publisert: 10.nov.2011 @ 12:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Good mornig Hollywood!

Okei, så det er ikke akkurat Hollywood her, men det er iallefall noe. Idag drar R til Stavanger for å joine en dåp, så nå er det sikkert kanskje bare meg som kommer til å blogge de neste dagene. Men mindre hun får et adrenalin kick som gjør at hun bare MÅ blogge da! Uansett, jeg våknet på morgenen idag. Stuuuup trøtt som alltid, og dro æsen min til skolen for å ha naturfag og lage ansiktskrem. Jobbet i grupper, og endte opp med en super ansiktskrem som både så fin ut og luktet sommerlig. Vi valgte en lukt av Sitronelle, som lukter herlig sommerlig sitron. Nøgd 

Nå har vi gym, og grunnen til at jeg er på pc'en er at vi har teori! En ting som VIRKELIG irriterer meg er at Polyvore ikke funker lengere. Blir frustrert, får ikke lagd forskjellige outfits lengere med mindre jeg vil bruke gamle. Fuu polyvore.


Men nå må jeg fokusere, good girl you know.

- Love S.

Publisert: 10.nov.2011 @ 10:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

One, two, three.

Untitled #141

 

Untitled #142

 

Untitled #143

 

Untitled #145

 

Untitled #144

 

- Love S.
Publisert: 09.nov.2011 @ 16:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Wants

Untitled #134 
Untitled #136

Elsker alt.

- Love S.

Publisert: 09.nov.2011 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Sminkevesken min og ELF produktene mine.


HAHAHAH UFF NEI SÅ STYGT! Stygt ansikt x200. Flaut, javell værsågod!

- Love S.

Publisert: 09.nov.2011 @ 10:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Det er ingenting interessant

Jeg kommer virkelig ikke på noe å blogge om. Kan jo gjøre som alltid å skrive om dagen min. Men, jeg føler at i lengden blir det kjedelig. S er jo så flink med sånne kjoleinnlegg ogsånt. Jeg vil jo ikke herme heller! 
KOM MED TIPS! 

Skal prøve å komme med noe fornuftig i morgen. 
God natt.


Pen............................ og, cambilder skal det bli en slutt på. Skal begynne å ta i bruk mitt kjære speilrefleks! ELSKER DEG VENNEN, aldri slutt å tro på det <3<3<3<3<3
Love R 

Publisert: 07.nov.2011 @ 23:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Innlegg med null overskrift

Heihei folkens! S her. Nå er det lørdag og idag ble jeg vekt umenneskelig mange ganger på bare en morgen. Søstra mi kom inn og sa "Tarzan ville inn, så jeg legger han i senga di Stine ;););)". Uff, søte Tarzan pus la seg selvfølgelig ikke i senga mi heller, men på gulvet så hun vekte meg egentlig for ingenting. Så kom søstra mi opp og spurte om jeg var våken, dust. Så kom pappa og var ekstremt besatt av å vekke meg på den mest drastiske måten han kunne tenke på. Nemlig å riste meg våken og kile meg sånn at det gjorde vondt. Idiot x12002020! Jesus. Resulterte i at jeg satt i to timer på dataen før jeg stod opp. Så spiste jeg frokost og skal dra på meg noen klær, siden pappa tvinger meg med på Jysk eller Ikea ellernoe sammen med de to søstrene mine, GOING SHOPPING LIXM. 

Så nå sitter jeg i senga med øya halvåpne, sovner nesten selvom klokka er godt over 14.15. Plet (kattepusenmiiiin) ligger storfornøyd vedsiden av meg fordi hun fikk muligheten til å sove på et allerede varmt sted i senga fordi dataen min hadde ligget der. Søti ♥  Haha skrudde til og med på Yiruma, som spiller rolig piano bare for hennes skyld, sikkert derfor jeg òg er trøtt. Stupid Stupid Stupid. Ellers var jeg ute og øvelseskjørte hele 4 ganger igår. Hehe, har teken nå altså! Jeg kvæler aldri bilen lengere! Og skifter gir without problems og shit, hehe. Er overbevist over at jeg kjørte masse bil i mitt forrige liv. 

- Love S.

Publisert: 05.nov.2011 @ 14:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nyttårsaften outfit? May be.

Heihei! S her. Jeg er på skolen for øyeblikket, har hatt UB nå (ungdomsbedrift) og lagt en del planer som skal vare ut året i gruppa vår, ikke så spennende for dere kanskje :) Men jeg har lenge leita etter en kul litt fargerik nyttårskjole, er så lei de gamle kjolene mine selvom jeg elsker dem. Blir litt kjedelig å komme med svart kjole og svarte sko hvert nyttår? Så i år skal jeg gjøre noe litt mere "bling" aktig. Må bare ha nok penger til julegaver, skoleting og meg selv. Uff fattiglus jeg vet. Men jeg har tenkt å kjøre noe alà dette:


Hva tror dere? Tror det kommer til å bli kjempefint, om jeg selvfølgelig velger å gjøre ut av nyttårsaften! I årsskiftet fra 2009 til 2010 orka jeg ikke ordne meg at all. Så ut som en vandrende kaktus. Tror jeg skal til Danmark å feire, så da blir det kanskje ikke så mye festing, ettersom jeg faktisk er hos besteforeldrene mine der. Litt kjipt men elsker dere fordet farmor og farfar ♥ Hehe jaa, men skoene skal jeg iallefall ha. Tror jeg, er usikker. Må faktisk unne meg noe snart, blir jo snart tatt for å være nonne. Hva nå enn de driver med. Men vil dere vite litt uinterresante ting jeg har gjort idag? Jo jeg hadde jo prøve på morgenen i DesignProsess, Form og farge. Vanskelig faktisk. Deretter hadde klassen gym, begynte med biip test, så hadde vi kanonball (jeg stod igjen til slutt YEAH) og så spilte vi basketball. Nå er det slik at jeg faktisk vurderer å bytte til idrettslinja, fikk tross alt 2 mål! 2 folkens! Ut av 3 tror jeg. Følte meg sååå smuud da jeg fikk ballen, stod jo 7-8 meter unna det "målet" om jeg skal kalle det det. Så jeg fikk altså ballen, og jeg tenkte bare HIGH SCHOOL MUSICAL lixom. Neida, men jeg scorte for faaaen! Sorry. Men det var bare en så utrolig følelse. Uff ja, hehhe.

R fant forresten kameraladeren min så kommer sikkert noen videoer senere :)

- Love S.

Publisert: 04.nov.2011 @ 14:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

This night is flawless, don't you let it go.


Heihei! Nå er jeg på skolen og jeg har friminutt at the moment. Uff, er så fattiglus for tiden. Neida, eller vet ikke. Føler meg som en iallefall! Hadde med 50,- idag, brukte 20 på drikke. Og så 30 kr på bolle og drikke senere. Det er sick dyrt i kantina vår, skulle faen ikke vært lovlig. Og om du spiser en bolle og drikker en liten cola light i det første friminuttet fordi du ikke har tid til å spise på morgenen så blir gjerne det frokosten. Har bare 15,- på kortet så det hjelper ikke så mye. Så måtte låne 25,- av verdens beste anonyyym. Haha neida, verdens beste Tine! Skytsengelsen min hun der. Hun får selvfølgelig igjen imorgen, men er så fælt å måtte låne. Føler meg som en ulv når jeg skal spise både frokost og luch på skolen. Men har jo ikke krefter til å stå tideligere opp eller spise når klokken er halv 8. Så det blir i all oppsummering; 2 små boller - 10 kr -- en litago - 20 kr (dyrt) - en cola light - 20 kr - og en baguette - 25 kr. Herregud det blir faktisk mat til en dag, og det blir da 75 kroner om jeg ikke regner helt feil! Sykt. Om du kjøper mat i kantina hver dag 5 dager i uka blir det rundt 300-400 kr,-. Det gidder jeg ikke mere, skal skaffe meg mere penger og begynne å spare mye mere. Ikke bruke alt! Men blir kanskje litt vanskelig når jeg får penger og skal handle julegaver :( Fml. Neida, livet er herlig.

Appropos det; Livet er herlig. Noen andre enn meg som så Dokument 2 - Livet er herlig igår? Var en gutt som het Torstein som hadde en livstruende sykdom. Husker ikke hvor gammel han var, men han veide 17 kilo og kunne ikke gå! Var såvidt han kunne være på dataen sin. Syns utrolig synd på han! Han kom gradvis til å bli dårligere og dårligere, så han ville levet live mens han ennå kunne. Han dro til Las Vegas med noen venner, og ble så utrolig rørt og inspirert av han. Han er virkelig sterk, vet ikke åssen jeg hadde taklet det. Modig gutt det der!

- Love S.

Publisert: 03.nov.2011 @ 12:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Møøøødarn

Akkurat ferdig med mørkekjøring! Venter på ho mor te R! R har vært så smart at hu glemte busskort, men S husket det. Det er forskjell på hjernekapasiteten her skjønner du. Hehehehehe. Så da sitter vi her da, i regnet og deler øreplugger. Gryn har vi itte. Livet suger ikke da. Meheheheh. Slenger med et super nice bilde da.
Love R

Publisert: 01.nov.2011 @ 20:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I want myself a wrist tattoo               

Har lenge tenkt på en Wrist Tattoo, altså en håndledds tattovering. Syns det er sykt fint! Ah men så er det jo pappa som rager da. Hihi!

- Love S.

Publisert: 31.okt.2011 @ 12:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Den nye hårfargen minHere's the final results! Er kjempefornøyd, tredje gangen jeg farger håret i denne fargen. Brukte (haha husker ikke hva den heter) men hårfargingen var grønn, loreal paris ellernoe? Haha oi mente Garnier. Rettet senere. I den nest mørkeste fargen. Så det er ikke svart, selvom det kanskje ser sånn ut på bildet Er mørkmørk brun, varm og fin farge. Elsker den! Men for å veie opp til en sånn mørk hårfarge burde man være litt.. brun? Så skal ta meg i nakkeskinnet, finne fram noe penger og ta sol! Er fattiglus frem til neste stipendet mitt kommer. Får 1700,- tror jeg. Blir deilig med penger! Men fornuftig som jeg er sparer jeg 1000,- av stipendet mitt hver mnd. Sparer for det meste til leilighet og bil. Bil først kanskje? Ja. Må jo finne meg en måte å komme fra A til B på. Eeeelsker å kjøre bil. Har så langt bare øvelseskjørt med pappa, og digger deet! Kjørte fra Sande til Vestfossen sist søndag, like a week ago. Er så morsomt! Trodde jeg bare skulle kjøre til butikken, men han sa jeg bare kunne fortsette videre, ohyeah, like a baws!

Nå er jeg hos Ragnhild. Vi har bært ved idag, eller stabla da! Får pæng av mammaen til Ragnhild sjø. Og så har vi bestilt pizza, namnam. Det ringte nettopp på døra og Ragnhild springer ned. Pizza med rømmedressing er ikke feil! Åh sulten. Så skal vi lage lapper etterpå, en usedvanlig koselig søndag. Men no ska me eta!

- Love S&R.

Publisert: 30.okt.2011 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Im blue baby, Im bluee.
/ Nelly.com

- Love S.

Publisert: 29.okt.2011 @ 17:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Namnam

Monskiii

Publisert: 28.okt.2011 @ 16:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hahahha, sykt stygg sang!

Hahahahah, den er genial! Den er sykt ekkel også da.

Love R

natta!

Publisert: 27.okt.2011 @ 23:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Operasjon Dagsverk


Gabrielle - Bordet (Den nye sangen hennes) 

Nå som det er OD-dag og jeg ikke er på skolen så har jeg jo jobbet hjemme. Jeg har hjupet mamma med litt ting ute og litt sånt også har jeg vaska gulv. Det har egentlig vært en veldig chill dag, for det er jo ikke så mye å gjøre. Men, jeg har vaska gressklipperen... Æsj. Det var skikkelig mye gress på den. Haha, noe som sier seg selv da, men. Ja! Jeg har ikke gjort så alt for mye i dag fordi jeg gjorde en del forrige helg. Da hjalp jeg mamma med å rydde roterommet vårt, altså vi det var så mye rart der som vi bare skulle sette på loftet men, vi fikk aldri tid til å gjøre det. Så, da gjorde vi det i helga da!

Resten av dagen skal jeg vel ikke gjøre så mye tror jeg. S og jeg skulle egentlig danse zumba, siden S sin mamma har det. Men, S var kvalm så da er det jo ikke så greit å trene, I understand her situasjon. Også må jeg øve til Engelsk prøve. Det kommer sikkert ikke til å bli noe vanskelig for jeg er verdens beste i engelsk liksom. Neeeeida, men jeg er ikke dårlig i engelsk. Jeg er faktisk bedre i engelsk enn det er jeg er norsk. Merkelig, men true story. 


på morningen idag da jeg skulle uuuuut. Ingen sminke... Au naturaaaalllllll

Håper dere koser dere i dag! 
Q- Hva har dere gjort på OD-dagen?  

Love R 

Publisert: 27.okt.2011 @ 15:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Operasjon Vaske Rydde Og Male!

Heyhey! Eller skal jeg si walla? Nå er jeg og et par av de beste jentene i klassen på skolen, fordi vi ikke har OD fordi vi liker å være på skolen å vaske og male og shit like that. Vi har drevet av å sminket dukkene våre i tillegg, fordi de måtte være litt freshe i motsetning til luene og pannebåndene våre. Dette er altså dukkehoder for de som lurte, med hår, øyer og alt som vi andre normalt sett har. Dette blir en ganske slækk dag da for å si det sånn. Slutter tidlig idag (sånn ett eller halv to). Ikke såå tidlig, men tideligere! Nå har vi storefri og fikk beskjed av læreren å gå å spise, men det hun ikke vet er at vi faktisk gikk på butikken å spiste på morgenen fordi vi er noen matvrak som ikke har spist frokost. Forsov meg som vanlig idag, men sov sykt lengre enn jeg pleier når jeg forsover meg. Var 13 minutter til bussen min gikk, og jeg hadde jo farget håret igår, så hadde jo fortsatt litt vått hår fordi jeg sover med dott på hodet for å unngå tugger.. Så hadde jo de fine krøllene som jeg må rette bort for å ikke se ut som en narkis på plata. Så spurta jeg til bussen, noe jeg har gjort hele denne uka. Idag tvinger min kjære mor meg da til å legge meg klokka 9. 9!! Men bare passer på at jeg er trøtt og sliten etter dagen, slik at jeg forhåpentligvis sovner tidligere. Jesus, overrasker meg selv nå..

Ellers da, går Rihanna - We found love på repeat på spotify. Elsker den sangen. Jeg skal også prøve å lage en "I sminkevesken min" eller "Elf pakken min" idag. Men har jo faen ikke kamera, så blir den exellente web kvaliteten alle elsker. Det er jo egentlig derfor jeg ikke har satt igang enda, hater virkelig webcam kvalitet. Gjør ikke du? Hårfargingen gikk forresten som planlagt, utenom at hårfargen satte seg litt på døra til R men det gikk vekk heldigvis. Så nå har jeg mørktmørkt hår. Kan ikke si svart, men kan heller ikke si at det er brunt. Det er en slags mellomting tenker jeg.


Fra forigårs, enda et fint iPhone 4 bilde av meg jaa. Men nå er det lunching på G.

- Love S.

Publisert: 27.okt.2011 @ 11:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Harry Styles - I love him

I love him - nothing more nothing less

 


<3<3<3

p
på dette bilde har han egentlig krøller, men det  er redigert til rett hår


Mange sier han har merkelig utseende. Noe jeg ikke syns. Kanskje jeg er rar på den måten? Men, jeg syns i hvertfall han har skikkelig sjarm og er veldig kjekk da! 


Stine elsker Liam Payne. Skjønner henne godt! Han er super kjekk.

Hvis dere lurer hvor de er fra så er det: One direction. De er awesome, anbefaler virkelig sangene deres. Stemmene er utrolige, og det er jo et pluss at alle er så kjekke! 

Sangen What Makes You Beautiful er kjempe fiiiiiiin. Gotta love it! Right?


!!!!!!!!!! nam
Så, alt i alt elsker jeg 1D. 

Nå legger jeg meg. Skal gjøre en del oppgaver hjemme i morgen i forhold til OD-dagen.  For å gjøre innlegget super spennende. Legger jeg ut noen glansbilder av meg fra skolen i dag.OGSÅ ET KJEMPE KULT BILDE DAAH: Som jeg tok på dataen til S da jeg farga håret hennes.

SUSS TIL DERE DA. God natt ♥
 

Hva syns dere om Harry og hva syns dere om 1D? 
Hvordan har dagen deres vært? 

Love R

 

Publisert: 26.okt.2011 @ 23:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Operasjon Dagsverk - Skal du?

For det første så er det S som blogger her. Haha, for det andre så unnskylder vi at vi ikke har blogget på .. vel, fem dager, nesten en uke? Har bare vært så sinnsykt mye skole, oppgaver og fremføringer og ja.. dere vet .. et sosialt liv. Ikke egentlig, njoda. Men vi skal få til flere innlegg, promise.

Men nå er det sånn at imorgen er det OD dagen, altså Operasjon Dagsverk. Vet ikke om ungdomsskolene har det, har nemlig aldri hatt det på ungdomsskolen, men vi på videregående har det iallefall. Vi skal da jobbe for penger, og skal tjene inn minimum 400 kr,- som skal gå til .. Afrika ellernoe for å hjelpe jenter til å gå på skolen. Syns det er vel mye jeg da men. Så R skal rydde og vaske og slikt hjemme, imens jeg skal ha kort kort kort dag på skolen, tror jeg da. Skulle jo delta på OD dagen men er faen meg ikke så lett å finne jobb når du har så mye på skolen fra før, uansett så syns jeg det er ekstremt tåpelig at VI må tjene inn SÅ mye penger, og så kommer max 2/4 deler av pengene frem! Tenk på alt det andre som går tapt på veien dit, det er jo masse masse mennesker som skal ha lønn, fra de pengene og det går faktisk ikke så mye penger til de det er ment til! Om klassen min på 14 stk hadde tjent inn 400 kr hver hadde vi hatt 5600. Da hadde max 2000 av de pengene kommet frem, hvis ikke mindre. Syns dette er helt teit at vi skal jobbe for nesten ingenting, når regjeringa i Norge velger å bruke flere millioner på en med mangel på mindre passende ord jæævelig styg "kunst" figur som ligger i vannet ved Operaen i Oslo. Det er da man begynner å lure på hva Norge tenker på? Eller iallefall de som har valgt å bruke pengene våres på det når vi kunne gitt så mye til andre veldedige formål. Føler meg litt som en politiker her jeg sitter og skriver, but it's a true story broh.


Dagens vise ord fra Stine Mortensen sier nå bare jeg! Nå skal jeg tvinge Ragnhild til å farge håret mitt mørkt, almost svart. Blir nok det men same shit! Hade naturlige hårfarge igjen, so long!

- Love S. 

Publisert: 26.okt.2011 @ 20:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Thank God it's Friday!

Endelig er denne skole uka er ferdig. Denne helga skal jeg bare slappe helt av! Det har vært kjempe mye på skolen nå. Vi har hatt masse innleveringer og jeg kan vedde på at Stine er like sliten. Hun har også hatt mye å gjøre denne uka. Men, jeg skal ikke klage! Glad jeg bor i Norge og får gratis skolegang. 

I dag skal jeg være forever alone. Noe jeg alltid er, for jeg har egentlig ikke noen venner. Livet suger egentlig. Jeg hater det! 


Neida. Jeg har mange venner jeg <3<3 Men, denne uka har jeg nesten ikke vært med noen. Huff. 

I dag skal jeg være med Thea. De kommer å henter meg snart. Det er kjempe lenge siden jeg har vært med henne nå. Blir kjempe koselig. Stine er hos pappaen sin denne helga (noe som suger, for da er hu ikke med meg). Jeg savner hu allerede. Har ikke sett hu på 2 dager!!!! Det er kjempe mye for oss å være. Men, jeg håper at vi skal være sammen på mandag, mihi! 


*
Måtte bare legge ut bilde av Justin. Elsker han.  Elsker den nye videoen! 

Så, nå må jeg pakke ferdig. 

BTW: Siden S skulle ha sånn Elf video, så tenkte jeg kanskje at jeg også kanskje skulle ha det? Hva syns dere? 

Ha en fin fredagskveld. 
Love R ♥ 

Publisert: 21.okt.2011 @ 19:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hahahahhahahahahahahahahahahhahahh


- Laugh S.Publisert: 20.okt.2011 @ 19:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Tverrfagligoppgave

Krkfbtktrkrb - hater skole
Snakkes i morra

Publisert: 19.okt.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Noe veldig irriterende

S er elendig til å svare på meldingene mine. Veit hu svarer på alle andres! Men, hun vil absolutt ikke svare på mine. Argh. Hu leser de sikkert, men tenker slik: ''Neh, orker ikke svare hu nå. Tar det senere! :)'' 


OND ER A, DET SIER JEG BARE! ... HATE IT! 

Men, det er faktisk kjempe irriterende! Tenkte bare at jeg ville få ut min frustrasjon over dette. 

Love R

Publisert: 19.okt.2011 @ 12:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fine covere av fine artister.

Whatcha think? :)

- Love S.

Publisert: 19.okt.2011 @ 12:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I will be under the mistletoe

 Vi er så syykt in love med denne sangen & videoen! ♥ Herremin, han er så kjekk at det burde vært ulovlig. Gjett hvem som har sittet å ventet på at den skulle komme uut? Ikke oss iallefall! Haha jo faktik. Top 10 ting av det vi skal gjøre før vi dør, er å møte Justin! Tenk å komme inn i et rom, og han står der! Hadde begynt å hylgrine jeg, simpelthen fordi jeg ikke vet hva jeg da skal gjøre. Han er jo så sykt herlig, fy fader jeg vil så jævelig være jenta i videoen! Heldige jente : (

Hva syns du om sangen og videoen?

- Love S&R.

Publisert: 19.okt.2011 @ 10:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Long nonblogged post; packet from eyeslipsface.Hei! Ville bare poste dette innlegget av e.l.f pakken jeg fikk for rundt en uke siden! Bestilte en del varer, og alt i alt kom det på rundt 800,- kr. Går mer detaljert inn på varene i et annet innlegg, kanskje video :)

- Love S.

Publisert: 18.okt.2011 @ 17:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

ENDELIG

Den er her!
Justin Bieber - Mistletoe. Kjøp den på iTunes. Det er virkelig verdt det :-) Sorry dårlig blogging, men har hatt mye skolearbeid i dag. Snakkes i morgen!
Love R

Publisert: 17.okt.2011 @ 20:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I'll never find someone like you again..


I woke up this morning, wishing you were here.. But you will be with me no more, cause were apart. But still I'll find you, cause were not apart in heart ♥ I love you

- Love S.

Publisert: 17.okt.2011 @ 11:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

R.I.P Balder


- Himmelhøyt vennen min, tenker på deg hele tiden. All my love to you 

- Tear S.

Publisert: 17.okt.2011 @ 09:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Mobilblogg - Natta bloggen

Nå skal jeg sove! Ikke noe bra blogging fra min side heller i det siste, men det skal jeg ordne på. Det har vært en veldig trist dag. Skal ikke utdype meg om akkurat dette nå :-) Skal lese litt i boka mi før jeg legger meg, så skal jeg sove søtt i den himmelske senga mi <3 Håper dere sover godt og drøm om meg!
Natta!
-Love R

Publisert: 16.okt.2011 @ 22:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

High heels, high hopes.Untitled #129
Untitled #133
Untitled #130

 


- Love S&R.

Publisert: 16.okt.2011 @ 19:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

GLEDE SEEEEEEEEG!!!


Guuuuud! Kommer til å bli såå bra! Den kommer ut i morgen på iTunes. Vet ikke helt når den kommer ut, i forhold til norsk og amerikansk tid. Men, den kommer i hvertfall ut i morgen og jeg gleder meg helt sykt. Han er jo så herlig og stemmen hans har utvilket seg sånn. Mange sier han måtte utsette albumet sitt pga stemmeskrifte, noe som ikke er sant i det hele tatt. Det har Justin bekreftet selv. 

Nå er det jo heller ikke lenge før han nye album Believe kommer også. Det kommer til å bli så bra det også. Håper han har noen duetter med kjente sangere!

Q - Flere som gleder seg til albumet og singelen?
Love R  

Publisert: 16.okt.2011 @ 14:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ting S hater!

- Folk som står å røyker deg rett i trynet på bussholdeplassen etc. Herregud, når de VET at det blåser i retning mot meg + andre folk, så tenner man vel ikke røyken slik at jeg må innhalere den på verst tenkelig tidspunkt?..

- Folk som banner (gjelder spesielt utlendinger) som sitter på toget/bussen/kinosalen.. De snakker om folk de har pult, om folk de har drept, banner som f*en og etc.. Skyt meg!

- Edderkopper....

- Når radiofolka på p4 ellernoe, avbryter sanger, eller begynner og så stopper! Arrrgh, let me hear the song you bastards!

- Regn. Fuck it.

- Folk som blogger, skriver statuser på facebook etc, som alltid har serriøse skrivefeil. Lær dere Norsk god damn it!

- Å ikke rekke bussen eller toget. Ender med å ringe mamma eller taxi.

- Folk med slappe håndtrykk! For det første, for et godt førsteinntrykk er det essesielt med et fast og godt håndtrykk.

- Å ikke ha penger. I need it! OK?- Når jeg ikke har internett. RAAAGE.

- Når man kjeder seg og har glemt eller lagt igjen hodetlf et sted. Jeg vil høre på musikk, uten at alle andre skal høre det : (( Jeg har ganske rar musikk liksom..

- Folk som dytter snusen sin opp i midten av overleppa. Stygt .. Rett og slett. Nesten som å snuse bare for å tøffe seg for andre.

- Folk som griner hvis de har gjort det dårlig på en prøve. Greit å bli skuffa, men å grine? Wtf?

- Folk som drar høytlivsbuksa så langt opp at man får syykt KT. J*****velig stygt! Hahaha, GTFO.- Folk som prater alt for mye om alt for mye uinformativt. Som feks fremmede på bussholdeplassen, som er med folk og står å nærmest skriker om hva de hadde gjort på fest sist helg... Spesielt irriterende når det er 13 årige, med masse sminke og ekte fake LV veske. Eheh, klikk.

- Lærere som forskjellsbehandler. Fuck dem, jeg er også viktig? Og jeg rakk faktisk opp handa først? Did you even notice, bitch?

- Folk som hever hodet når de går forbi folk.. Du er ikke noe bedre enn alle andre ; )

- Når jeg blir tvunget til å rydde rommet mitt, før jeg får dra ut med folk osv. Herregud tar det senere! Lover...

- Småunger som samler seg i "gjenger" på senteret ogsånn, med WOW boblejakke og Uggs fra Økonomisko og tror de owner senteret.

- Love S.


Publisert: 16.okt.2011 @ 00:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Let me take you to Rio, fly on the ocean like eagle.

Untitled #132

 

- Love S.
Publisert: 15.okt.2011 @ 13:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Thank God It's Friday!

T.G.I.F folkeeens! Da var det helg daa, at last. Har tross alt ventet på dette i 5 dager nå! Sitter å tar en "pause" fra arbeidet, slutta på skolen og nå er klokka ti over halv tre.. Måtte sitte igjen og jobbe med noen andre, for vi har nemlig hatt prosjekt om trådteknikker. Dølt, men sånn er det å gå på Design skole. Så nå skal jeg bare slappe av hele helgen og ta livet med ro. Hører på If this were a movie - Taylor Swift, den er så finfin!

Men nå må jeg nesten jobbe igjen! Vi prates :- )

- Love S. 

Publisert: 14.okt.2011 @ 14:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

slitsomt

Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogga. Jeg har vært sjuk i to dager + vi har hatt en del skole arbeid. Men, masse av det er også latskap, noe jeg er veldig kjent for. He.he.he! Nå skal jo S og jeg bli bodybuildere for vi skal begynne å trene zumba og powerplate. Det skal bli bra tenker jeg! Ellers går no dagan som vanlig. Skole, skole, skole, hjem, spise, være med venner i noen timer og så sove. Det er veldig produktivt. 

Nå er det fredag!!!!! Og jeg skal bruke all min energi på å slappe av. Stine og jeg tenkte kanskje vi skulle ta oss en tur på shopping siden S ville ha en genser på bik bok. Så, ellers blir det vel å slappe av og gjøre alle de dagene vi ikke har fått gjort enda. 

Love R (som er veldig lat)  <3

Publisert: 14.okt.2011 @ 12:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Demi Lovato VS Selena Gomez


Demi Lovato's stemme VS Selena Gomez's stemme!


Demi Lovato - Skyscraper

 
Selena Gomez - Who says.

- Love S.

Publisert: 13.okt.2011 @ 14:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Taylor Swift - Krøllet eller rettet hår?
Var innom weheartit istad, og scrolla nedover siden, da jeg plutselig fikk lyst til å søke på Taylor Swift Oslo, ettersom det kanskje var noen fine bilder der fra da vi var på konserten hennes i Oslo! Men det var ikke så mange, og ettersom jeg letet litt rundt fant jeg bildet av Taylor med rett hår? Kjempeuvant! Men fortsatt sykt pent. Etter min mening kledde hun det superbra, likeså som hun kler alt annet ♥ Håper virkelig hun kommer til Norge igjen, hun lovte oss (:

- Love S.

Publisert: 12.okt.2011 @ 10:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

S + Math = Sleepyhead.Har hatt matteprøve nå, og det er elsk, ♥ Gikk jo helt fantastisk!!

Ironi er en fin ting. Ja, har serriøst ingenting å blogge om. Jeg trodde R hadde blogga, så jeg sjekka innom bloggen nå, og NEIDA. Trodde vi drev av med sånn 30 dagers ting jeii. Du er dom Ragnhild. Så nå blogger jeg et veldig userriøst kort innlegg, uten noen farger.. Blir et ganske kort og kjedelig innlegg. Hade, nå skal jeg spise baguett og drikke colaen min!

- Hate S. 

Publisert: 12.okt.2011 @ 09:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHHAHAH!


Noen andre enn meg som syns dette bildet er fuglyy? Ser ut som narkiser fra plata jo! Hehheh, pedobear x2! Solveig (<-) er jo alltid søt, så det er ingen fare for ryktet hennes! Heheh, men er bare så stygt bilde at det MÅ deles!

- Love S.

Publisert: 12.okt.2011 @ 09:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Canada Goose - Me likey


Halloo :) Nå er det S som hamrer over tastaturet her altsåå, prepare! Hehe, nei men nå haster det litt her! Nå har snøen begynt å komme til Norge, og det er ikke langt unna kjenner jeg! Her om morgenen når jeg skulle til bilen var det bare 2 grader ute (!!!) Fy fela og jeg fikk fart på meg, og kom meg inn i bilen så fort som bare F. Så nå har jeg litt penger i lommeboka og skal kjøpe meg en driitfin Canada Goose Trillium Parka  Har ønsket med Canada Goose leenge, men har alltid villet ha Expedition Parka, men syns den har litt for mye "lommer" utenpå jakka, så oppdaga trillium, og den var jo bare driitfin! Skal bestille på nett ettersom at de er litt billigere, og da må man passe på fordi det er ikke alltid nettsider som selger ekte Canada Goose. Ei veninna av meg bestilte en "Canada Goose Expedition Parka", noe som resulterte i at hun innså at hun hadde blitt svindlet. Jakken var UTROLIG fake, det var ikke ordentlig pels som det er på de orginale hettene, derimot var det hundepels (?!). Men siden jeg bestiller fra selger heldigvis ekte Canada Goose, ettersom jeg kjenner flere som har bestilt derfra. 
                                                  // Bilder lånt av http://amandare.blogg.no 

Se sååå fin da! Så nå går jeg å tenker på å bestille den, men svart. Hehe gleder meg til den dumper i posten!

- Love S.

Publisert: 10.okt.2011 @ 12:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

www.relatableblog.com
- Love S.

Publisert: 10.okt.2011 @ 09:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

A girl with no perfume, has no future - Coco Chanel.

Untitled #125

 

Untitled #124

 

Untitled #123

 

Untitled #122

- Love S&R.

Publisert: 09.okt.2011 @ 14:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

DAG 4 - 5 ting vi elsket da vi var små

Siden vi ikke hadde så god tid til å blogge i går, får vi ta både dag 4 og 5 i dag. 
Nå er vi hos pappaen til Stine, så da går det ikke ann å laste inn bilder. Så, dere får nøye dere med kun tekst i dag. 

RAGNHILD;

1. Iskrem, jeg elsket iskrem da jeg var liten, eller jeg elsker iskrem enda. Men, ja. ISKREM!
2. Pochahontas. Jeg var alltid pocahontas når det var karneval i barnehagen og SFO ♥
3. Jeg var ikke som alle andre jenter som lekte med barbie og shaaaait, jeg elsket lego, dinosaurer og pokemon. 
4. Katten min, den er dessverre død nå. ( RIP Trulte) Hun var med meg overalt, i butikken, på lekeplassen. Den passa skikkelig på meg. Savner henne. Har heldigvis 2 nye nå, eller de er 10 år. ELSKER DEEEM!
5. Ikke mummitrollet ihvertfall, jeg hata mummi. Han var skummel! Men, jeg elska å tegne stygge tegninger. Jeg har aldri hatt dreisen på det der. Jeg suger praktisk talt i tegning.

Jeg elska sikkert mye mer også. Det er faktisk ganske vanskelig å finne ut hva man elska da man var små. Det er ikke alltid like lett å huske.

STINE;

1. Frukt & bær! You name it, jordbær, druer, ananas & bananer (æsj liker ikke det nå), rosiner.. På den tiden var det the shit liksom.
2. Olsenbanden 4life!
3. Besteforeldrene mine; mormor, bestefar, farmor og farfar. Fram til jeg var 5 så jeg ikke mormor og bestefar fullt så mye som farmor og farfar. Det kom av at jeg, mamma, pappa og tvillingsøstrene mine bodde i Danmark, hvor mamma møtte pappa. Mormor og bestefar bodde jo i Drammen på den tiden, så så de mest i ferier og småhelger og sånn! Love them, de er best <3
4. Mumi, Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget, Noddy, Fraglene etc etc etc.TV-SLAVE!
5. Dyrene mine! Tiden jeg bodde i Danmark bodde vi på verdens fineste gård! Der hadde jeg egen ponni, mamma hadde flere hester, vi hadde katter, kyllinger, hunder, kaniner og griser! Ponnien min var en shetlandsponni, brun, liten og smellfeit! Savner han masse, gullet mitt.

- Love S&R.

Publisert: 09.okt.2011 @ 14:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

GIVE ME !!!!!

Jeg ønsker meg skikkelig en iPhone 4. Har en iPhone 3gs, og er fornøyd med den: HAHA, not. Den er knust og sim- kortet faller ut hele tiden.  Så, om dere har skikkelig lyst til å kjøpe en knust iPhone 3gs, så vær så god å kommenter at dere vil ha den. :)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har dessverre ikke noe bilde av min stygge iPhone akkurat nå, for jeg aner ikke hvor den er. Det skjer faktisk ganske ofte.. Burde skjerpe meg!

Natta. 

Love R ♥

 

 

Publisert: 08.okt.2011 @ 01:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Kvelden vår i bilder

Ikke spørr.

Vi lagde pizza!


Sorry mac, men HATER tær, ører osv. Ekle kroppsdeler. Men jeg og R var på gullskogen igår og kjøpte noe stuff, så kjøpte denne "mainstreame" ørelenken som alle bloggerne har blogget om, måtte jo seffern kjøpe selv! Følge moten veth! ;);););) Neida syns den var utrolig kul, så kjøpte to stk. Kjempekule! Loveit.


Charlie Sheen, er sikker vinner! Nesten tre menn foralltid!


Our man <3

- Love S&R.

Publisert: 07.okt.2011 @ 22:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dag 3 - 10 ting vi vil gjøre før vi dør.


STINE;

1. Møte Justin Bieber, snakke med han og bli vennen hans <3 Haha helst mere enn en venn! NSN!
2. Farge håret blondt, you know.. Just to have done it.
3. Finne ekte kjærlighet.
4. Få meg en Mini Cooper, Beetle Cabroilet eller en Range Rover Sport!
5. Opptre på en scene, må nesten overvinne sceneskrekken min!
6. Hoppe i fallskjerm.
7. Bo i U.S.A eller i varmere strøk.
8. Skinne meg, eller kanskje sidecut. You only live once.
9. Tattovere meg (planer om å gjøre det snart).
10. Møte Demi Lovato!

RAGNHILD;

1. Møte Justin Bieber - han er verdens beste. Vil bli bestevenn med han, eller kjæreste da.
2. Vinne i lotto, så jeg har kjempe mye penger og kan slippe å være venn med Stine, for da er jeg rikere enn hun.
3. Fiske i mjøsa, neida. HAHA. Møte Selena Gomez
4. Ha en mini cooper, de er såååååå søte
5. Bo i USA - med Stine 
6. Finne meg kjærligheten i mitt liv daaaaah - men, ja 
7. Opptre på en scene foran mange mennesker, elsker å synge
8. Ta en liten tattovering på håndleddet
9. Være med i en film innspilling. Gjerne amerikansk kjærlighetsfilm ♥
10. Dra på språkreise, eller dra på skole et år i utlandet 

 -Love S&R

Publisert: 07.okt.2011 @ 21:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

T.G.I.F !

Hallo små og store! Har ikke postet et "hei" innlegg idag føler vi så vi må nok skrive noe om den innholdsrike høst fredagen i høstferien vår? Har ikke skjedd stort annet enn at jeg S sov hos R noe jeg har gjort de siste dagene fordi jeg ikke har noe å gjøre hjemme og R har internett og en jævelig god dyne ;););) xDxD

Haha neida, men det er så kjedelig å være med andre enn oss selv syns vi, for tiden. Egentlig kan vi sitte alene og ha the time of our lifes, men ikke når det er høstferie. Det eneste negative er at jeg S eeelsker å sove lenge. Men R våkner av en eller annet bisarr grunn, med mangel på bedre passende ord, jævelig tidlig! Iallefall i forhold til det jeg ville gjort om jeg hadde sovet hjemme i dobbeltsenga mi. Ikke at R ikke har dobbeltseng, for det har hun og den er alltid okkupert av meg som sover. Sovedyret Stine! Men når R våkner MÅ hun av en eller annen grunn vekke meg på den mest umenneskelige måten som finnes; dra for gardinene slik at dagslyset kommer inn! Dette er helt j*velig! Og så ligger hun der da, vedsiden av meg, og håper på at jeg liksom skal "stå opp" som de sier. Lol! Som om det kommer til å skje. Ender som oftest med at jeg snur meg og sovner igjen. Men siden jeg ligger ytterst på senga finner hun alltid ut at hun må gå over meg, for å gå på do, ete frokost eller noe annet skrell hun driver med. Hehe sånn er morgenene våre når vi har fri!


Ellers er vi på vei til å poste Dag 3, enjoi.

- Love S.

Publisert: 07.okt.2011 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I don't need a boyfriend, cause I already got two boys, Ben&Jerry
Vi vil ha Ben & Jerry's :( Life is hard, haha neida.¨

- Love S&R.

Publisert: 07.okt.2011 @ 16:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Every time I close my eyes I see my name in shining lights..

 - Love S.

Publisert: 07.okt.2011 @ 00:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Rare shoes makes a rare person, high heels gives high hopes.

Untitled #128

 

Untitled #127

De øverste skoene sikler vi etter akuratt nå! C.B spesielt! De nederste var merkelige, or what? : )

- Love S.

Publisert: 06.okt.2011 @ 23:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

There will be no better, this is not the end, Im down now but I'll be standing tall again.

Untitled #121

 

Untitled #82

 

Untitled #80

Untitled #72

// Stine Mortensen.

- Love S.

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

DAG 2 - noen av våre yndlingssanger

Vi orker ikke fikse så mange sanger, fordi vi er så late og aldri gjør noe. Gror vel snart fast til sofaen/senga? Men, som dere veit, det er ikke lett. Hvis man først og fremst sitter stille foran dataen, frister det ikke mye å gå bort til kjøleskapet engang å finne noe å spise. Med mindre det er en sjokolade eller noe annet digg! Er det noen andre enn oss som har det sånn? Just wondering. (er litt flaut om det bare er oss) he. he. he. he.

Tilbake til saken; Vi legger ut 5 sanger hver.
RAGNHILD: 


Next 2 you - Chris Brown and JUSTIN F***UCKING HANSOME BIEBER!!!!!!!!!!!


What makes you beautiful - One Direction 


It girl - Jason Derulo


Back to december - Taylor Swift 

Alejandro Remix - Skrillex
STINE;


Loco - Manian    Det er sykt dårlig kvalitet på denne i forhold til den på spotify.


Stureplan 2012 - SimenA Feat. Freddy Genius


Gubban i Lådan - Daniel Adams-Ray


Better Together - Jack Johnson


May be - Yiruma

- Love S&R.

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Taylor swift dilla på G!

Hallo søte små! Beklager virkelig hvis jeg presterer å komme med noen serriøse skrivefeil, men dataen har stått på så lenge (flere døgn) uavbrutt, noe som gjør den vanskelig å skrive med fordi tastene failer og noen kommer ikke med, så hvis jeg skulle skrivd noe om meg selv uten om å passe på hadde det blit noe alà slik; He jheter stine og jekjeer g veldg akuatt nå så nå skal j skrive et negg og seinere skal jeg og ragnildåsenteretå kjøe noe reier. Ja skjønner? Må jo trykke shit hardt for å få bokstavene fram!


Taylor Swift - Mine

Vi elsker Taylor! Hun er kjempeflink, spesielt live. Mange kan vel si "Har'u hørt'a live'a?" (haha for sånn snakker vi faktisk her i Vestfossen). Og ja, det har vi. Vi stod bare 8-10 m fra henne 9 mars i år. Det var sykt! Savner å stå inne i Oslo Spektrum og vente på henne, for som du veit, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! And we didn't! Var det sykeste og morsomste jeg har vært med på. Vi stod ute i godt over to timer + nesten to timer inne i spektrum. Og det var superkaldt ute, i og med at det var mars, og supertett og varmt inne i spektrum siden det var flere tusen mennesker der inne. Aldri før har jeg vært så hes etter en konsert! Hun var superflink, og hun er jo supersøt og hadde DE fine kjolene. Hun byttet jo nesten kjole mellom hver sang. Hun var rett og slett fantastisk! Det eneste negative var bitchene som hevdet at de hadde "plasser forrerst i køen" noe som bare var bullshit. De prøvde å presse seg forran folk og sa "jeg er plas 13 i denna køen". Uff tragiske små sjeler som gikk ifra plassen sin i køen, og prøvde å komme forran når det egentlig bare endte med at de måtte stå enda lengre bak! Losers. Husker spesielt to jenter som gjorde det samme, men knuffa, var frekke og dytta borti oss for å komme foran oss, så 2 minutter etterpå måtte de gå tilbake, og idet de passerte oss ropte ragnhild "HAHA DIN DRITTUNGE"! Var hysterisk morsomt å se ansiktsuttrykket deres. Men om man har nervene til å prøve å lure folk for å komme forran i køen fortjener man en high five i trynet med en stol. Spesielt fordi de som sto forran hadde stått der i 20 timer! Da skal ikke noen små fjortiser tro de kan bli slippi av av pappa's opel og bare valse forrerst i køen? :)

Men uansett elsker vi Taylor Swift, og vi gleder oss masse til hun kommer til Norge igjen! For hun lovte oss 

 - Love S&R 

Publisert: 06.okt.2011 @ 14:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I know you love me, xoxo - Gossip Girl.

Ikke så vanskelig å gjette hva vi sitter å ser på nå? Haha blir jo sykt spennende etterhvert. Selvom veldig lite av det virker altfor sannsynlig til å kunne skjedd på daglig basis er det ganske bra. Nate er jo den hottien og da! Litt av grunnen til at jeg (Stine) ser på! Hehe, skyldig. Vi angrer oss veldig på at vi ikke kjøpte ben&jerry's istad mens vi var på farta.. Så nå ser vi gossip girl med en ganske lunken pepsi max og en tom bolle, der det var tortilla chips som smakte løk. Tror faktisk det var sånne man bruker til nachos, liksom til middager eller noe. De smakte taco iallefall, ergo; lauk. Igår var det en (eller flere) shitkid(s) som var å snoka på facebooken min, noe jeg finner utrolig frekt og umodent. I tillegg var denne personen eller disse personene frekke nok til å bitche til Ragnhild. Så umodent. Blir nesten litt kvalm av tanken, heldigvis fikk jeg fort byttet passord så ingen får hacket meg igjen, for det var faktisk ganske ekkelt at noen snoka etter "mine aller største hemmeligheter". Haha som om de ligger ute på facebook da! Hehe : ))


Ellers skal vi bare røyke hasj og høre på Bob Marley. Jeg er kjempemorsom, det vet jeg. 

- Love S.


Publisert: 06.okt.2011 @ 00:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dag 1 - 15 fakta om oss selv og et bilde.

Ragnhild:

1. Jeg er ikke rar, mange mener jeg er det, men selv syntes jeg at jeg er kjempe kul og alle elsker meg :)
2. Jeg bor i vestfossen, verdens beste BY az! Skal aldri dra herfra.
3. Har en bestevenn som heter Stine, hun har masse penger og da er det greit å være med henne.
4. Hater edderkopper, de er ekle og de snakker til meg. Det er faktisk ganske skummelt.
5. Elsker Justin Bieber! VERDENSBESTE!
6. Forbilde mitt er Selena Gomez
7. Jeg har høydeskrekk. Tørr nesten ikke stå i min egen seng uten om å være redd.
8. Elsker høsten, den er søt.
9. Går helse og sosial linja på Kongsberg! Er så sunn av meg <3<3<3
10. Favoritt film er: NEVER SAY NEVER
11. Jeg hater snille mennesker, de er så rare. Man trenger ikke være snill, man må være kul og mobbe andre. NEIDA, hater slemme mennesker.
12.  Jeg har to katter, en som er bælfeit og en som er mindre feit. Elsker dem!
13. Jeg er mørkeredd. Når jeg skal legge meg og skrur av lyset, så løper jeg bort til senga fordi jeg tror at det er en person bak meg som skal drepe meg.  
14.  Min iq er veldig høy, noe jeg lider svært av.
15. Jeg er konge i å gjøre grimaser, alle ler av dem, fordi jeg er så kul. 

Stine; 

1. Jeg har edderkoppfobi, årh edderkopper kan dø!
2. Jeg hadde hest da jeg var liten, har ridd stortsett hele livet mitt, men har bare falt av en hest èn gang. Men rir ikke for tiden, fordi jeg er så LAT.
3. Forbildet mitt er Demi Lovato, penpenpen.comcomcom.
4. Jeg er halvt dansk, vokste opp i danmark helt til jeg fylte 5 og flyttet til Norge med resten av familien, der bodde vi i Drammen, hvor mamma kommer fra. Så det vil si at mamma er norsk og pappa er dansk : ))
5.  Bestevennen min Ragnhild har en sjelden sykdom, som gjør at hun verken kan sitte stille, holde kjeft eller holde lommeboken sin utenom å miste den i bakken x50. Heheheh.
6. Jeg har aldri drukket alkohol, røyka, snust eller nussa en gutt på munnen ^^ heeeelt sant lism!
7. Jeg elsker skrekkfilmer! All spenningen, blodet og all nervepirringen gjør alt så spennende og skummelt! Loveit.
8.  Jeg elsker å tegne! Har veldig lyst til å bli innredningsarkitekt & det er alltid så morsomt når jeg og ragnhild sitter å tegner, hun er så .. flink!
9. Før var jeg veldig sær med penger, hver gang jeg skulle shoppe med veninner ogsånn brukte jeg alltid flere timer på å bestemme meg for hva jeg ville kjøpe. Uff. 
10. Jeg elsker surt godteri og sur brus. Sur brus? Ja som fanta apple som jeg aldri ser i butikken lengre, noe som dreper meg innvendig. 
11. Jeg elsker Justin Bieber, uff det er fælt at han ikke ligger vedsiden av meg hver eneste morgen og holder rundt meg. Men han må det en gang i fremtiden, skal gifte meg med han <33
12. Hater joggebukser, uff nei går heller uten bukse!
13. Jeg vil ha lengre hår, vil ha 20 cm lengre enn jeg har nå, elsker langt hår, man kan gjøre så mye med det :)
14. Jeg har soverom i kjelleren, noe som er driiit skummelt etter jeg har sett skrekkfilm, fordi jeg er den eneste som er i kjelleren til alle tider, og lyset mitt er utenfor rommet mitt, noe som gjør at jeg stormløper til senga mi i frykt for å bli drept eller slept bortover gulvet av en demon, ehe.
15. Jeg elsker brownie, nomnom. 

 

 - Love S&R.

Publisert: 05.okt.2011 @ 19:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

30 dager?

Tenkte og ha sånn 1-30 dager der vi skriver om litt forskjellig. Det er jo punkter vi skal følge! Denne skal vi ha pga det er litt vanskelig og hele tiden blogge om interessante ting. Så det blir enklest og bare gjøre det sånn. Det er jo ikke det at vi ikke skal ha andre ting på bloggen. Men, da er dere sikret et innlegg om dagen, for det er veldig lett og glemme bort bloggen når man har skole, lekser og venner. Alt på en gang! Det er et stressende liv å gå på videregående skole nå. 

Til dere som vil vite mer om oss. Skal vi skrive et innlegg om oss selv, eller hva tenker dere?


Her er den 30dagers tingen.

DAG 1 - 15 FAKTA OM OSS SELV
DAG 2 -  NOEN AV YNDLINGSSANGENE VÅRE
DAG 3 - 10 TING VI VIL GJØRE FØR VI DØR
DAG 4 - 5 TING VI ELSKET DA VI VAR SMÅ
DAG 5 - 10 FINE TING I HUSENE VÅRE
DAG 6 - 10 TING VI VIRKELIG SETTER PRIS PÅ
DAG 7 - BILDE AV TINGEN VI SIST KJØPTE
DAG 8 - HVA BEFINNER SEG I SMINKEPUNGEN VÅR?
DAG 9 - BESKRIVE DRØMME BRYLLUPET VÅRT
DAG 10 - EN BOK SOM HAR BETYDD MYE FOR OSS
DAG 11 - 10 TING VI IKKE KAN LEVE UTEN
DAG 12 - 10 FINE BLOGGER
DAG 13 - BILDE AV TELEFONENE VÅRE
DAG 14 - FAVORITT FILMENE VÅRE
DAG 15 - NÅVERENDE ØNSKER
DAG 16 - HVA VI ALLTID HAR I VESKA?
DAG 17 - FINESTE BILDE AV BESTEVENNNEN VÅR
DAG 18 - BESTE TV PROGRAM
DAG 19 - HVORDAN HUSET VÅRT SER UT
DAG 20 - KJENDIS VI LIKER OG HVORFOR
DAG 21 - BILDE AV KJÆLEDYRENE VÅRE 
DAG 22 - BILDE AV VÅRT FAVORITT PLAGG
DAG 23 - BILDE FRA UTSIKTEN AV HUSENE VÅRE
DAG 24 - VISE NOEN AV SMYKKENE VÅRE
DAG 25 - ET BILDE AV OSS SOM SMÅ
DAG 26 - BAKGRUNNSBILDE PÅ TELEFONENE OG PC'ENE VÅRE
DAG 27 - BILDE AV PARFYMENE VÅRE
DAG 28 - ÅSSEN SER KLESSKAPET DERES UT?
DAG 29 - BILDE AV HÅNDSKRIFTEN VÅR
DAG 30 - BESKRIV HVERANDRE

Dette starter vi med i morgen. For, vi er ikke med hverandre nå.
Love R

 

Publisert: 04.okt.2011 @ 22:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bloggen gjennomgår syke transformasjoner A T M liksom, såeh..

Haha neida. Vi har ikke blogge så mye for tiden fordi vi er så jævelig stygge! Men det trenger vel dere ikke å bekymre dere for vel? Dere er jo 10x styggere. Nei, herregud. Dere skjønte vel at dette er Stine som blogger, så userriøs som jeg er? Ja uansett, nå driver vi å "pusser opp" bloggen vår, følte at det rosa sukkersøte designet ikke var helt oss, så vi bestemte oss for å gå for noe svart hvitt, where nothing can fail. Det er en hell småjusteringer som skal fikses på, sånn som at feks; i skrivende stund går ikke skriften helt bort deer ---> 
Og det MÅ fikses på, ellers ender det med at jeg blir så irritert at jeg aldri blogger. Muhah, ondskap. Idag er det ikke mye og skrive om, for å være helt ærlig. Ragnhild brøt seg inn i huset mitt halv tre idag, skurk. Orka selvfølgelig ikke åpne døra så lat som jeg er så det er nok bedre at hun vandrer inn. Så har vi spist god usunn mat, spist fruktsalat, og liggi i senga og rett og slett hatt jævelig dårlig humor. 

I skrivende øyeblikk..

Haha sier vel litt!

Men nå skal vi nyte resten av kvelden! (:

- Love S&R.

Publisert: 04.okt.2011 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Top 5 youtube videos

Tenkte å vise dere noen kjempe bra videoer som er veldig inspirerende for oss. Håper dere koser dere masse med disse fine videoene.


nr 1.

 

nr.2 

 

nr. 3 

 

nr. 4 

nr. 5

Publisert: 04.okt.2011 @ 18:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Elsk saaaaang!

Elsker virkelig Justin Bieber og alle sangene hans!Love R

Publisert: 03.okt.2011 @ 12:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

So when you think you know the way to go, Im better.

Untitled #119

Untitled #120

Q - Hvilken outfit likte du best?

- Love S.

Publisert: 03.okt.2011 @ 12:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Høstferie

Nå som det er høstferie er det ofte lett å glemme blogging, noe jeg og Stine har gjort. Det er ikke det at vi er så oppatt at vi ikke har tid. Men, det er det at det går i glemme boka. I dag skal vi prøve å få til å skrive et skikkelig innlegg i løpet av dagen. 

Nå har jeg besøk av Marlene pus, og vi har heller ikke gjort noe produktivt i dag. Senere kommer Stine og vi skal se quarentine 1 og 2. Senere skal vi til mormoren min. (verdensbeste mormor)

Kos dere i dag.
- Love R
( blogger fra mac'en til Marlene, så har ingen bilder.) 

Publisert: 02.okt.2011 @ 15:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Stine har bursdag, og hun fortjener det beste fordi hun er verdens beste :- )

Ja det er jeg! Idag har jeg bursdag, og jeg blir 13 år! Herremann og tiden flyr når man har det morro! Virket som igår at jeg var 10.. Haha neida, jeg må øve meg på å være litt mere serriøs, but we all know that's not gonna happend :) Neida, nå har jeg blitt 16 år, fått sengelappen og greier. En av de beste bursdagsgavene var fint vær, noe som er skjelden utpå denne årsiden. Var så kaldt på morgenen idag så dro på meg boblejakke og kawasaki, ikke at skoene var så varme.. Men så dro jeg på Helsestasjonen til timen min kl 09:00, så gikk jeg til skolen der hvor alle de søte jentene i klassen løp mot meg og gratulerte meg, ah herlige jenter <3 Vi har ingen gutter i klassen min for de som lurte. Så idag spiste vi brownies og sjokoladeis, og koste oss! Hadde kort dag idag så slutta klokka to, så nå sitter jeg hjemme i sofaen og later meg. Er litt småkvalm fortsatt, noe jeg ble litt seinere på dagen, litt dumt å være kvalm på morgenen og på ettermiddagen. Men det kan bare bli bedre :- ) Ragnhild, som er verdens beste bestevenn ga meg gavene mine fem dager før bursdagen min, søte gaver! The Big Bang Theory season 1 & 2, et bilde av meg og hu i et bilderamme og et kort! Og får Ugg's av mamma (synsk) ++, søte mammaen min. Gleder meg til resten av gavene mine, men det er tanken som teller. Elsker å ha bursdag! En av de 3 beste dagene i året. Vi har bursdagen vår, juleaften og dagen sommerferien begynner. Jaja, jeg og Ragnhild skal snart feire bursdagen min, så vi skal på kino å se hodejegerne :- ) Kos!


Verdens fineste bilde av verdens fineste bursdagsjente. Eheh nei må faktisk begynne å bli mer serriøs.

Q - Når har du bursdag?
Q - Hva fikk du til bursdagen din? : )

- Love S. 

Publisert: 29.sep.2011 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Før jeg legger meg

Ville bare vise dere en sang! Blogger fra telefonen, så får ikke delt link. HØR PÅ SANGEN: love it! <3

Publisert: 28.sep.2011 @ 22:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Passion for fashion, I'm addicted I suppose

Untitled #106
Untitled #99

 

Untitled #85

 

//StineMortensen. 
Q - Hva syns du om de tre forskjellige lookene? 
Q - Hvilken likte du best?
- Love S.
Publisert: 27.sep.2011 @ 13:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

One day, I'll swear by the clouds in the skies, that I'll fly away with you..
Fjær som accsessories - Hva syns vi?

HOT OR NOT?

- Love S.

Publisert: 27.sep.2011 @ 12:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Demi Lovato, a true talent & tirsdags happenings.

Elsker den dama der! Mothafuckaa <3

Ja ok, dette ble random. Hadde egentlig bare tenkt å legge ut videoen, men dette blir et innlegg istedenfor, skal iallefall prøve å skrive nok til at det blir det. Læreren vår har blitt mad, og nå har hun begynt å interressere seg veldig for tetris bevegelsen i klassen. Hun driver nå i skrivende øyeblikk å skriver opp en Tetris Rank, der hvor hun skriver opp i hvilke leveler vi er i. Nå leder Tine (tror jeg). Heheh, spiller ikke tetris jeg da, sjøner ike! Etter skolen idag skal jeg dø, har jeg bestemt meg for. Men går nok ikke i og med at jeg tror jeg skal være med best buddy <3 Savner deg utrolig masse her på skolen bolla! Vi er veldig dårlige på oppdateringer nå for tiden, fuuu! Vi skal skjerpe oss, vi lover.

Idag har vi hatt dramatisering om kundebehandling i timene, og det eide! Alle ideene alle jentene kom med, moteshow, tattooshop og bad frisør! Haha var så geniale fremføringer. Nå er det soon lunch, og da skal vi spise mat, sa vel seg selv? Må kjøpe halstabletter fordi jeg har så sår hals nå :( Uff, så skal jeg snart farge håret mørkere, så det blir spennende! Farget jo nylig håret rett før vi opprettet bloggen og starta den, men fargen fada liksom litt vekk og det ser lyst ut til tider. Syntes jeg kler mørkt hår best, og vil derfor ha litt sånn svart aktig, kanskje svart i en periode? Hvem vet? Kommer vel sikkert til å ha lysere brunfarge på håret og blonde striper ellernoe sånt til neste år, men ikke iløpet av vinteren for å si det sånn. Skal jo ikke farge det så mye, fordi jeg får så fort slitt hår pga farging og rettetang. Ikkje bra, men overlever mildt sagt ikke uten rettetangen, lifesaver to death tear us apart. Men nå skal jentene og jeg lunche. Vi prates seinere idag!

- Love S.

Publisert: 27.sep.2011 @ 11:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bloggere som er late: JA!

I det siste har vi ikke vært med hverandre og det har ikke skjedd veldig masse siden sist dere hørte fra oss. Stine var hos pappaen sin, og jeg var hjemme. Det skjedde ikke noe mer spennenende enn at jeg var på gulskogen og kjøpte meg noen små ting og 3 sesonger av gossip girl.  


ELSKER DEN SERIEN! 

Er ganske slitne i dag. Dere får et ordentlig innlegg i morgen. Unnskyld altså!

Love R

Publisert: 26.sep.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Survival sunday

Søndager suger. Uffameg. Mandager også, så da får vi egentlig bare glede oss til torsdag! :)

Publisert: 25.sep.2011 @ 14:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dårlig med blogging

Dårlig med blogging i dag for begge har vært opptatt med skole. Etter skolen var vi med Simen (Som er kjempe kul) vi så bare på film, verdens beste film NEVER SAY NEVER, som Simen nå elsker!


SIIIMEN DÅÅ

Ikke normal.

HAHA, la ut et bilde av kaka Stine, Marlene og jeg lagde for noen dager siden :-)

Nå skal jeg sove! God natt alle sammen.
Love R

Publisert: 22.sep.2011 @ 22:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Prøveprøveprøveprøveprøveprøve

Skal øve til prøve i dag. Blir ikke noe blogging fra meg i dag! 


ELSKER PICKATCHU!!!!!!!!!

Love R

Publisert: 21.sep.2011 @ 17:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dear mr.president, come take a walk with me please..

Pink - Dear mr.president

Halla på dere da! Nå har jeg (STINE) nettopp slutta på skolen, men nørd som jeg er er jeg fortsatt på skolen! Neida, bussen min går ikke om før om en time. Så jeg har intet annet valg enn å blogge på denne fantastiske bloggen til meg og Ragnhild snuppahmiii! Haha neida hater henne i all hemmelighet. Hehe har hatt en litt awsome skoledag, vet ikke hvorfor da.. Sikkert fordi jeg har fått vite at vi skal til Oslo på opera eller musikal ellernoe med klassen, og hvis jeg kommer inn på Interiør og utstillingsdesign skal jeg til London, whop whop! Keen på ferie nå! Deilig å blogge igjen, har så mye (lite) å komme med men er bare deilig. Akk nå, in dha moment sitter jeg og jentene i klasserommet, og alle venter på bussene sine! Hahha litt teit at vi slutter liksom 10 min etter at alle bussene våre har gått. Bussjåførene som kjører bussen min er så zure. Manbitches liksom, ordentlige gjerrigknarker. Noen ganger har de til og med frekkhet nok til å kjøre forbi oss selvom vi står å vinker at vi skal på! Jesus Kristus. Haha ja uansett, idag er det supert vær! Vil bare ut å rulle meg i gresset, not. Det er faktisk ganske vått på gresset etter all regnet som har kommet de siste tiårene. Hihi er så morsom jeg tenk!

Uansett, den sangen som er over, dear mr.president er SÅ FIN! En av mine absolutt yndlingssanger, og tro meg det skal mye til for å bli kvitt den av hjernen, iaf hos meg! Ragnhild har forresten ikke tid til å blogge før kanskje seinere idag, for hun er ekstremt opptatt med lekser, oppfinnelsen av lighteren, datamaskinen etc, geniet mitt veit dere! Einstein.no Men nå skal jeg hjem!!!!

- Love S.

Publisert: 21.sep.2011 @ 12:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

#10 truths about life.


Q - Er du enig? (:

- Love S.

Publisert: 21.sep.2011 @ 09:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

MARLENE MI

En aldeles herlig dag, vi har bare slappet av. Vært på dataen og sett film er det eneste vi har gjort! 
Først var vi en liten tur hos Marlene før vi skulle til meg, men late som vi var tok vi bussen hjem til meg. Huff! LATSABBER.NO.

Sliten i dag faktisk. Sov veldig dårlig i går natt! Nå i natt skal Marlene overnatte også blir det skole i morgen. 
Kos dere med masse lol bilder:


Q - Hva har dere gjort i dag?
Q - Liker dere bloggen våres?

Love R

 

Publisert: 20.sep.2011 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skolen

Nå er jeg på skolen. Det er gørr kjedelig! Akkurat nå har vi studietime, noe som også er kjedelig fordi jeg er ferdig med det som skal være ferdig. Nå skal jeg snart ha fremføring om førskolelærer. Jeg gruer meg, jeg hater virkelig fremføringer! Men, håper det kommer til å gå bra. Klassen min er best, så da går det bra. Ønsk meg lykke til!


random gammelt bilde av meg

Det har ikke skjedd så mye på skolen i dag, det har vært en helt OK dag. Håper virkelig på at det blir bedre, er så trøtt. Da blir det automatisk mer slitsomt å gjøre noe som helst. Ellers info er at Stine er syk, så det kommer nok ikke noe innlegg fra henne i dag. Jeg savner henne! Det er kjedelig på facebook uten at hun er på. Haha, det er en vane å alltid prate med Stine. 

I dag skal jeg være med Marlene, hun er en av mine bestevenner. Hun er en kjempe herlig jente, som jeg er kjempe glad i. Kommer til å bli kos å være med deg igjen vennen. 

Håper dere har en fin dag. 

akkurat nå føler jeg meg sånn - london med Solveig i sommer btw. Savner det!
 Love R

Publisert: 20.sep.2011 @ 14:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Akkuratt nå føler jeg meg litt som dette:


Sånn ser jeg ut nå. Altså, vi har om trådteknikker på skolen. Hva skal jeg med det da? Lærerinna sier vi lære oss mange hundre teknikker innen strikking, hekling og gudene veit hva mere. Jeg er ikke akkuratt helt våken, og jeg er super sulten! Kjøpte meg bare Bonaqua skogsbær vann i friminuttet, og trodde det holdt. Tydeligvis ikke da. Hadde gjerne gått å kjøpt meg baguette i kantina, men kortet mitt ligger desverre igjen hos Ragnhild. Det er trist, har bare 6 kroner og femti øre igjen. Forever doomed! Vi slutter 15:15 idag, litt lengre dager på Videregående ja. Håret mitt er bustete etter gårdsdagens hårkur, som gjør håret mitt fluffy og ustyrlig. Men det positive er at jeg møter klumpi etterpå, når vi skal på rennesanse ellernoe! Og så skal jeg spise maat når jeg kommer hjem, kjære gud!

Årh jeg virkelig hater læreren min, hun er SÅ sur.. noe som gjør meg ganske pissed, og det skjønner ikke hjernen hennes. OMB

- Love S.

Publisert: 19.sep.2011 @ 14:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Enda en ny uke, en ny uke med skole! Argh.Lighters - Eminem feat. Bruno Mars & Royce Da 5'9 - Sami & Nikki Dator

Hallo små og store! Det er nå mandag, som betyr en ny skoleuke med masse Vgs lekser og masse prøver! Men man får gjøre det beste ut av det! Akkuratt nå popper facebooken min fordi Ragnhild spammer meg med ting hun syns er interresant.. Haha alle vet jo at verden sirkulerer rundt moi? Haha neida la oss være litt serriøse! Vi har bestemt oss for å bli sunne, i motsetning til det vi har vært de siste årene. Pepsimax, sjokolade, masse sjokolade, film, tv, pc, sove og spise. Sunt sa du? Nei idag skal vi kjøpe medlemskort på treningssenteret, så skal vi pumpe jern nok til å bli med i en body builder competition. Det er jo alles visjon her i livet? 

Nei men vi har egentlig ikke vært annet enn late i det siste, noe som forsåvidt ligger i blodet vårt. Men nå skal det snu! Vi må forbedre helsa mens vi enda er unge, ellers hadde vi nok gjort det myee senere i livet, som 40 åringer eller noe slikt! Og da er det ikke så lett å komme seg på sykkelen igjen! Så etter skolen henter Lulu (mammaen min aka stine's awsome mama). For det regner og det er litt langt til treningssenteret. Var jo så dum og tok på meg boblejakka mi fra Norheim, og den ble jo søkkvåt. SMART! Har heller ikke gummistøvler i og med at jeg nesten aldri bruker det.. Merker at jeg kanskje hadde det idag. Tok på meg Nike Shox'a mine, og de er ikke akk gummistøvler, men de funka faktisk..Noen andre steder det regner idag eller utenom hos oss? Nå skal jeg ha Design time, for nå kom læreren min, luremusa av alle luremuser. Hun er litt bitch.

- Love S.

Publisert: 19.sep.2011 @ 12:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Selena Gomez - forbilde

Dette er skrevet av Ragnhild:


Siden Stine skrev om Demi, som er hennes forbilde. Så kunne jo jeg også skrive om MITT forbilde, som er Selena Gomez.  

Hør på denne mens dere leser! 

Jo, Selena er forbildet mitt fordi hun er en så nydelig person, hun er hyggelig mot mennesker, morsom personlighet også er hun kjempe pen.  Det stråler av henne! Jeg kan ikke akkurat utdype hvorfor jeg liker henne så godt. Men, det er bare noe med henne som gjør at jeg vil bli som henne. Elsker stemmen hennes, den er spesiell, men også kjempe fin på sin egen måte. Det som kanskje er litt dumt med Selena er at hun blir så nervøs da hun skal på scenen at det kan komme sure toner. Men, hvis hun er trygg og ikke er nervøs har hun en kjempe fin stemme. Kunne ønske jeg kunne synge sånn som henne. 


På turneen hun er på nå! 

Hun har også en kjempe fiiiin kropp. ( Ikke lesbisk ment) Men, jeg vil gjerne ha sånn kropp. Hun har også stil og hun kler alt hun tar på seg. Jeg kan ikke beskrive hvor misunnelig jeg er. Hun har jo startet sin egen kleskolleksjon. Ikke at jeg har sett noen av klærne i den. De er sikkert fine fordet da! 


Justin Bieber og Selena Gomez 

Hun har jo også kapret den kjekkeste, nydligste, herligste, deiligste, flinkeste og perfekte gutten. GUUUUUUUUUUUD SOM JEG ER MISUNNELIG. Hun er kjempe heldig som har fått han! Det er sikker mange som tenker at det ikke kommer til å holde, men det har jo ikke vist seg enda, så da får vi bare håpe at hun ikke knuser Justin sitt hjerte. Da blir det bråk. Haha! Elsker også Demi da. De er søte, men jeg er så misunnelig :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Men, nå legger jeg meg. 
Natta!  
Love R 

Publisert: 18.sep.2011 @ 23:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Demi Lovato @ Moteikon & forbilde!

 

Dette innlegget er skrevet av Stine.

Okey, så dere skjønte nok at dette innlegget handler om Demi Lovato. Jeg syns hun er en av de peneste menneskene på jord! Hun er mitt forbilde, hun er pen, håret er sick, hun kan synge & hun er en flink skuespiller. Ah denne dama har stil i tillegg! Hun er et stort moteikon og er et forbilde for mange der ute i verden! Hadde jeg hatt muligheten at jeg kunnet bytte utseendet med noen, skulle det vært Demi. Penpenpenpen :)

Q - Hva syns du om Demi Lovato?
Q - Hvis du kunne byttet utseendet med èn person, hvem ville det vært?

- Love S. 

Publisert: 18.sep.2011 @ 00:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Justin Bieber

Er ganske sent nå, men tenkte bare vi skulle vise dere noe. Vi elsker jo Justin Drew Bieber og derfor tenkte vi å vise dere veggen vår. Den er ikke helt ferdig enda, har store planer om å fylle opp hele rommet. Men, dette får duge til da. 


Den store blå er fra London, den med mange bilder, som er hvit har vi laget selv og resten er fra topp blader. 
Love S&R

Publisert: 18.sep.2011 @ 00:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Stygg.no


Ville dele et stygt bilde av meg selv.. :-))) No makeup
Love R 

Publisert: 17.sep.2011 @ 22:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

We love weekends

Hallo! I dag er det lørdag, og vi har gjort det tradisjonelle; sovet lenge, vært på pc'en og spist mat. Dagens høydepunkt var at mammaen til Ragnhild kom hjem fra ikea med endel ting. (spennende) også kom mammaen min hjem med fotopapir til den nye vennen til Ragnhild, nemlig skriveren hennes. 

Slenger med noen bilder, i og med at klokken snart er 22:00 og vi er ganske DØDE på denne tiden av døgnet.
Kos dere!


Den deilige middagen vi laget helt SELV idag! Ytrefilèt av svin, gratinerte poteter, mais og saus, nom! Hahahha noen som lurer på hva slags mystisk drikk vi drakk til middagen? Hahah kan bare love dere at detta er ikke bra for unge folk, stay off. Pugs not drugs, haha. Nei serriøst, don't do drugs.


Ja, og vi har sett på Toy Story 3. Internt..


Været idag har også vært upåklagelig! Smashing er nok ordet. Nei, utrolig spetakulært er nok lettere sagt ordet. Vi har ligget på verandaen og solet oss med en caprisonne hver!! ( Det var ironi for de som ikke forstod det.. )


Livet vårt i et nøtteskall.. Tro det eller ei.

Ha en fortreffelig aften kjære ikke-lesere ennå :)

- Love S&R.

Publisert: 17.sep.2011 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dress VS Dress

Untitled #91
Vi har tenkt lenge på å få igang Dress VS Dress, Style VS Style, Shoes VS Shoes etc. So here you go! Hvilke av disse to kjolene likte DU best og hvem ville du hatt? :- ) Nr 1. eller nr. 2 ?
- Love S&R.
Publisert: 16.sep.2011 @ 20:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

It's friday

ENDELIG HELG!!! Denne uka har vært super lang. Har vært syk to dager, og på skogtur, lekser og prøver. Så, nå er det endelig helg. Håper virkelig jeg får sove LENGE i morgen. Det er så digg å ha helg. Har ikke ord! 

I dag har Stine og jeg vært på shopping på gulskogen senteret, handlet bare litt små ting, og ting vi trengte - også spiste vi på McDonalds. Lenge siden vi har spist der, så det var skikkelig digg. Mammaen til Stine kjøpte med skriver til meg.. Ahh, hvor snill er ikke hun? (Skal betale henne altså) 

Nå ser vi på idol. Håper dere har en fin fredagskveld!


God helg. 
Love R
 

Publisert: 16.sep.2011 @ 20:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God natt!

Har egentlig vært en veldig herlig dag, på skolen gjorde vi ikke så mye. Noe som faktisk er super duper deilig. Men, i morgen har jeg 2 prøver :( Heldigvis bare kartleggingsprøver, men ønsk meg lykke til da!

Håper dere har hatt en fin dag!
Love R
(adder et finfint bilde av meg på morgenen i dag)

Publisert: 15.sep.2011 @ 22:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

99 sannheter

1. Siste vi drakk: Pepsi max, nomnom.
2. Siste telefonsamtale: Pappaen til Stine
3. Siste mottatte sms: Ragnhild; morra si. 
                                 Stine; Ragnhild.
4. Siste sangen vi hørte på: Wish you were here - Avril Lavigne

DETTE ÅRET:
15. Har vi fått nye venner i år: Ja!
16. Sluttet å være forelsket: Ja

17. Ledd til vi har begynt å gråte: Ja

18. Møtt noen som har forandret seg: Ja
19. Funnet ut hvem deres virkelige venner er: Ja
20. Funnet ut at noen har snakket om dere bak deres rygg: Ja
21. Kysset noen fra din top friends liste: Ja

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil dere ha: To kanskje..
24. Har dere kjæledyr: Japp!
25. Vil dere forandre navnet deres: Ja, men bare etternavnet, over til Mrs. Bieber <3<3
26. Hvordan feiret dere deres siste bursdag: Har ikke feiret enda.
27. Når våknet dere i dag: 06:00 ca.
28. Hva gjorde dere midnatt i går: ZzzzzZZZZzzz.
29. Nevn noe dere IKKE kan vente på: At Justin Bieber en dag kommer til Norge!
30. Sist gang dere så pappan din: Ragnhild: Aldri.
                                                 Stine: Helga.
31. Hva ville dere forandra i livet deres: Gått på samme skole + litt mere cash!
32. Hva hører dere på akkurat nå: Våre egne stemmer som leser opp spm.. lol

33. Har dere noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja.
34. Hva går dere på nervene akkurat nå: At facebooken til Stine blinker pga en ulest mld på chatten. muhahah Ragnhild!
36. Hva er deres virkelige navn: Mrs.  Bieber
37. Sivilstatus: Single
38. Stjernetegn: Vekten & Løven
39. Gutt eller jente:  Jenterr
40. Barneskole: Vestfossen Barneskole
41. Ungdomskole: V.U.S. ( Vestfossen Ungdomsskole ).
42. Videregående: Ragnhild: Kongsberg Videregående.
                                  Stine: Eiker Videregående.
43. Hår farge: Mørkebrunt
43. Langt eller kort hår: Middels, under bysten ca..
45. Høyde: Ragnhild: 1.62 cm.
                     Stine: 1.71
46. Er du betatt av noen: Ja.
48. Piercinger: Ett hull i kvert øyro kver.
49. Tattovering: Nei.
50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

AKKURAT NÅ:
61. Spiser: Ordene våre.
62. Drikker: Capri Sonne
63. Nå skal jeg: Skrive ferdig :- )
64. Hører på: Broadway - Dj Antoine bakbalalansbl...
65. Venter på: Fortsatt at JB kommer brakende inn døra!


FRAMTIDEN DERES:
66. Lyst på barn: Joa, sikkert ..............................
67. Lyst til å gifte deg: Usikkert, only with JB you know! :)

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øyne
70. Kyss eller klem: Kyss
71. Høyere eller lavere: Høyere
72. Eldre eller yngre: Samma
73. Romantisk eller spontan: Begge 
74. Fin mage eller fine armer: Mage :- )
75. Tattovering eller piercing: Tattovering
76. Voldsom eller forsiktig: En mellomting
77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: En mellomting her òg.

HAR DERE NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Nei
80. Drukket sterk alkohol: Ja.

81. Mista brillene/linsene: Hahahah Ragnhild har 8- )
82. Sex på første date: Nei
83. Knust noens hjerte: Ja
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja
85. Blitt arrestert: Nei
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja  
87. Grått når noen har dødd: Ja
88. Likt en venn som er gutt: Ja

TROR DERE PÅ: 
89. Dere selv: Ja
90. Mirakler: Ja
91. Kjærlighet ved førtse blikk: Ja
92. Himmelen: Ja
93. Nissen: Nei
94. Kyssing på første date: Ja 
95. Engler: One word, JB <3

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person dere har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ragnhild: NEI!!!
                                                                                                      Stine: Ja.
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei? Hvaf*en?
98. Tror dere det er mulig og være trofast for alltid: Ja
99. Hva er den ene tingen dere ikke kan leve uten: Våre nærmeste <3


Q - Hva med deg? 

 - Love S&R.

Publisert: 15.sep.2011 @ 20:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Livet til Stine & Ragnhild #1

♥ vi tenkte bare å slenge ut en video der dere ser hva vi bedriver ettermiddagene fra mandag - torsdag. Hahah, neida, joda. Elsk oss, hat oss, aldri forlat oss. Det kommer vlogg eller et vanlig innlegg om oss, slik at det kanskje blir litt lettere å forstå hvem vi er! 

- Love S&R.

Publisert: 14.sep.2011 @ 08:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg vil også teste et innlegg, haha!

Lol, okey nå lo jeg. Men bare R som har blogga og jeg følte at jeg nesten måtte bidra litt jeg og :- ) Gled dere til å lese bloggen vår, vi skal gjøre det beste vi kan!


Et bilde av verdens kuleste person.. Haha neida, joda. 

- Love S.

Publisert: 13.sep.2011 @ 13:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Mobilblogg

Sjekket bare hvordan det var med mobilblogging. Natta da!

Publisert: 12.sep.2011 @ 23:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Testing.

Skulle bare sjekke hvordan det ble med innlegg ogsånt. 
Håper dere kommer til å like bloggen vår! 

Publisert: 12.sep.2011 @ 22:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits