Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2011

Stine har bursdag, og hun fortjener det beste fordi hun er verdens beste :- )

Publisert: 29.sep.2011 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ja det er jeg! Idag har jeg bursdag, og jeg blir 13 år! Herremann og tiden flyr når man har det morro! Virket som igår at jeg var 10.. Haha neida, jeg må øve meg på å være litt mere serriøs, but we all know that's not gonna happend :) Neida, nå har jeg blitt 16 år, fått sengelappen og greier. En av de beste bursdagsgavene var fint vær, noe som er skjelden utpå denne årsiden. Var så kaldt på morgenen idag så dro på meg boblejakke og kawasaki, ikke at skoene var så varme.. Men så dro jeg på Helsestasjonen til timen min kl 09:00, så gikk jeg til skolen der hvor alle de søte jentene i klassen løp mot meg og gratulerte meg, ah herlige jenter <3 Vi har ingen gutter i klassen min for de som lurte. Så idag spiste vi brownies og sjokoladeis, og koste oss! Hadde kort dag idag så slutta klokka to, så nå sitter jeg hjemme i sofaen og later meg. Er litt småkvalm fortsatt, noe jeg ble litt seinere på dagen, litt dumt å være kvalm på morgenen og på ettermiddagen. Men det kan bare bli bedre :- ) Ragnhild, som er verdens beste bestevenn ga meg gavene mine fem dager før bursdagen min, søte gaver! The Big Bang Theory season 1 & 2, et bilde av meg og hu i et bilderamme og et kort! Og får Ugg's av mamma (synsk) ++, søte mammaen min. Gleder meg til resten av gavene mine, men det er tanken som teller. Elsker å ha bursdag! En av de 3 beste dagene i året. Vi har bursdagen vår, juleaften og dagen sommerferien begynner. Jaja, jeg og Ragnhild skal snart feire bursdagen min, så vi skal på kino å se hodejegerne :- ) Kos!


Verdens fineste bilde av verdens fineste bursdagsjente. Eheh nei må faktisk begynne å bli mer serriøs.

Q - Når har du bursdag?
Q - Hva fikk du til bursdagen din? : )

- Love S. 

Før jeg legger meg

Publisert: 28.sep.2011 @ 22:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ville bare vise dere en sang! Blogger fra telefonen, så får ikke delt link. HØR PÅ SANGEN: love it! <3

Passion for fashion, I'm addicted I suppose

Publisert: 27.sep.2011 @ 13:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Untitled #106
Untitled #99

 

Untitled #85

 

//StineMortensen. 
Q - Hva syns du om de tre forskjellige lookene? 
Q - Hvilken likte du best?
- Love S.

One day, I'll swear by the clouds in the skies, that I'll fly away with you..

Publisert: 27.sep.2011 @ 12:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Fjær som accsessories - Hva syns vi?

HOT OR NOT?

- Love S.

Demi Lovato, a true talent & tirsdags happenings.

Publisert: 27.sep.2011 @ 11:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Elsker den dama der! Mothafuckaa <3

Ja ok, dette ble random. Hadde egentlig bare tenkt å legge ut videoen, men dette blir et innlegg istedenfor, skal iallefall prøve å skrive nok til at det blir det. Læreren vår har blitt mad, og nå har hun begynt å interressere seg veldig for tetris bevegelsen i klassen. Hun driver nå i skrivende øyeblikk å skriver opp en Tetris Rank, der hvor hun skriver opp i hvilke leveler vi er i. Nå leder Tine (tror jeg). Heheh, spiller ikke tetris jeg da, sjøner ike! Etter skolen idag skal jeg dø, har jeg bestemt meg for. Men går nok ikke i og med at jeg tror jeg skal være med best buddy <3 Savner deg utrolig masse her på skolen bolla! Vi er veldig dårlige på oppdateringer nå for tiden, fuuu! Vi skal skjerpe oss, vi lover.

Idag har vi hatt dramatisering om kundebehandling i timene, og det eide! Alle ideene alle jentene kom med, moteshow, tattooshop og bad frisør! Haha var så geniale fremføringer. Nå er det soon lunch, og da skal vi spise mat, sa vel seg selv? Må kjøpe halstabletter fordi jeg har så sår hals nå :( Uff, så skal jeg snart farge håret mørkere, så det blir spennende! Farget jo nylig håret rett før vi opprettet bloggen og starta den, men fargen fada liksom litt vekk og det ser lyst ut til tider. Syntes jeg kler mørkt hår best, og vil derfor ha litt sånn svart aktig, kanskje svart i en periode? Hvem vet? Kommer vel sikkert til å ha lysere brunfarge på håret og blonde striper ellernoe sånt til neste år, men ikke iløpet av vinteren for å si det sånn. Skal jo ikke farge det så mye, fordi jeg får så fort slitt hår pga farging og rettetang. Ikkje bra, men overlever mildt sagt ikke uten rettetangen, lifesaver to death tear us apart. Men nå skal jentene og jeg lunche. Vi prates seinere idag!

- Love S.

Bloggere som er late: JA!

Publisert: 26.sep.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I det siste har vi ikke vært med hverandre og det har ikke skjedd veldig masse siden sist dere hørte fra oss. Stine var hos pappaen sin, og jeg var hjemme. Det skjedde ikke noe mer spennenende enn at jeg var på gulskogen og kjøpte meg noen små ting og 3 sesonger av gossip girl.  


ELSKER DEN SERIEN! 

Er ganske slitne i dag. Dere får et ordentlig innlegg i morgen. Unnskyld altså!

Love R

Survival sunday

Publisert: 25.sep.2011 @ 14:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Søndager suger. Uffameg. Mandager også, så da får vi egentlig bare glede oss til torsdag! :)

Dårlig med blogging

Publisert: 22.sep.2011 @ 22:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dårlig med blogging i dag for begge har vært opptatt med skole. Etter skolen var vi med Simen (Som er kjempe kul) vi så bare på film, verdens beste film NEVER SAY NEVER, som Simen nå elsker!


SIIIMEN DÅÅ

Ikke normal.

HAHA, la ut et bilde av kaka Stine, Marlene og jeg lagde for noen dager siden :-)

Nå skal jeg sove! God natt alle sammen.
Love R

Prøveprøveprøveprøveprøveprøve

Publisert: 21.sep.2011 @ 17:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Skal øve til prøve i dag. Blir ikke noe blogging fra meg i dag! 


ELSKER PICKATCHU!!!!!!!!!

Love R

Dear mr.president, come take a walk with me please..

Publisert: 21.sep.2011 @ 12:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Pink - Dear mr.president

Halla på dere da! Nå har jeg (STINE) nettopp slutta på skolen, men nørd som jeg er er jeg fortsatt på skolen! Neida, bussen min går ikke om før om en time. Så jeg har intet annet valg enn å blogge på denne fantastiske bloggen til meg og Ragnhild snuppahmiii! Haha neida hater henne i all hemmelighet. Hehe har hatt en litt awsome skoledag, vet ikke hvorfor da.. Sikkert fordi jeg har fått vite at vi skal til Oslo på opera eller musikal ellernoe med klassen, og hvis jeg kommer inn på Interiør og utstillingsdesign skal jeg til London, whop whop! Keen på ferie nå! Deilig å blogge igjen, har så mye (lite) å komme med men er bare deilig. Akk nå, in dha moment sitter jeg og jentene i klasserommet, og alle venter på bussene sine! Hahha litt teit at vi slutter liksom 10 min etter at alle bussene våre har gått. Bussjåførene som kjører bussen min er så zure. Manbitches liksom, ordentlige gjerrigknarker. Noen ganger har de til og med frekkhet nok til å kjøre forbi oss selvom vi står å vinker at vi skal på! Jesus Kristus. Haha ja uansett, idag er det supert vær! Vil bare ut å rulle meg i gresset, not. Det er faktisk ganske vått på gresset etter all regnet som har kommet de siste tiårene. Hihi er så morsom jeg tenk!

Uansett, den sangen som er over, dear mr.president er SÅ FIN! En av mine absolutt yndlingssanger, og tro meg det skal mye til for å bli kvitt den av hjernen, iaf hos meg! Ragnhild har forresten ikke tid til å blogge før kanskje seinere idag, for hun er ekstremt opptatt med lekser, oppfinnelsen av lighteren, datamaskinen etc, geniet mitt veit dere! Einstein.no Men nå skal jeg hjem!!!!

- Love S.

#10 truths about life.

Publisert: 21.sep.2011 @ 09:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


Q - Er du enig? (:

- Love S.

MARLENE MI

Publisert: 20.sep.2011 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En aldeles herlig dag, vi har bare slappet av. Vært på dataen og sett film er det eneste vi har gjort! 
Først var vi en liten tur hos Marlene før vi skulle til meg, men late som vi var tok vi bussen hjem til meg. Huff! LATSABBER.NO.

Sliten i dag faktisk. Sov veldig dårlig i går natt! Nå i natt skal Marlene overnatte også blir det skole i morgen. 
Kos dere med masse lol bilder:


Q - Hva har dere gjort i dag?
Q - Liker dere bloggen våres?

Love R

 

Skolen

Publisert: 20.sep.2011 @ 14:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nå er jeg på skolen. Det er gørr kjedelig! Akkurat nå har vi studietime, noe som også er kjedelig fordi jeg er ferdig med det som skal være ferdig. Nå skal jeg snart ha fremføring om førskolelærer. Jeg gruer meg, jeg hater virkelig fremføringer! Men, håper det kommer til å gå bra. Klassen min er best, så da går det bra. Ønsk meg lykke til!


random gammelt bilde av meg

Det har ikke skjedd så mye på skolen i dag, det har vært en helt OK dag. Håper virkelig på at det blir bedre, er så trøtt. Da blir det automatisk mer slitsomt å gjøre noe som helst. Ellers info er at Stine er syk, så det kommer nok ikke noe innlegg fra henne i dag. Jeg savner henne! Det er kjedelig på facebook uten at hun er på. Haha, det er en vane å alltid prate med Stine. 

I dag skal jeg være med Marlene, hun er en av mine bestevenner. Hun er en kjempe herlig jente, som jeg er kjempe glad i. Kommer til å bli kos å være med deg igjen vennen. 

Håper dere har en fin dag. 

akkurat nå føler jeg meg sånn - london med Solveig i sommer btw. Savner det!
 Love R

Akkuratt nå føler jeg meg litt som dette:

Publisert: 19.sep.2011 @ 14:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Sånn ser jeg ut nå. Altså, vi har om trådteknikker på skolen. Hva skal jeg med det da? Lærerinna sier vi lære oss mange hundre teknikker innen strikking, hekling og gudene veit hva mere. Jeg er ikke akkuratt helt våken, og jeg er super sulten! Kjøpte meg bare Bonaqua skogsbær vann i friminuttet, og trodde det holdt. Tydeligvis ikke da. Hadde gjerne gått å kjøpt meg baguette i kantina, men kortet mitt ligger desverre igjen hos Ragnhild. Det er trist, har bare 6 kroner og femti øre igjen. Forever doomed! Vi slutter 15:15 idag, litt lengre dager på Videregående ja. Håret mitt er bustete etter gårdsdagens hårkur, som gjør håret mitt fluffy og ustyrlig. Men det positive er at jeg møter klumpi etterpå, når vi skal på rennesanse ellernoe! Og så skal jeg spise maat når jeg kommer hjem, kjære gud!

Årh jeg virkelig hater læreren min, hun er SÅ sur.. noe som gjør meg ganske pissed, og det skjønner ikke hjernen hennes. OMB

- Love S.

Enda en ny uke, en ny uke med skole! Argh.

Publisert: 19.sep.2011 @ 12:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Lighters - Eminem feat. Bruno Mars & Royce Da 5'9 - Sami & Nikki Dator

Hallo små og store! Det er nå mandag, som betyr en ny skoleuke med masse Vgs lekser og masse prøver! Men man får gjøre det beste ut av det! Akkuratt nå popper facebooken min fordi Ragnhild spammer meg med ting hun syns er interresant.. Haha alle vet jo at verden sirkulerer rundt moi? Haha neida la oss være litt serriøse! Vi har bestemt oss for å bli sunne, i motsetning til det vi har vært de siste årene. Pepsimax, sjokolade, masse sjokolade, film, tv, pc, sove og spise. Sunt sa du? Nei idag skal vi kjøpe medlemskort på treningssenteret, så skal vi pumpe jern nok til å bli med i en body builder competition. Det er jo alles visjon her i livet? 

Nei men vi har egentlig ikke vært annet enn late i det siste, noe som forsåvidt ligger i blodet vårt. Men nå skal det snu! Vi må forbedre helsa mens vi enda er unge, ellers hadde vi nok gjort det myee senere i livet, som 40 åringer eller noe slikt! Og da er det ikke så lett å komme seg på sykkelen igjen! Så etter skolen henter Lulu (mammaen min aka stine's awsome mama). For det regner og det er litt langt til treningssenteret. Var jo så dum og tok på meg boblejakka mi fra Norheim, og den ble jo søkkvåt. SMART! Har heller ikke gummistøvler i og med at jeg nesten aldri bruker det.. Merker at jeg kanskje hadde det idag. Tok på meg Nike Shox'a mine, og de er ikke akk gummistøvler, men de funka faktisk..Noen andre steder det regner idag eller utenom hos oss? Nå skal jeg ha Design time, for nå kom læreren min, luremusa av alle luremuser. Hun er litt bitch.

- Love S.

Selena Gomez - forbilde

Publisert: 18.sep.2011 @ 23:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Dette er skrevet av Ragnhild:


Siden Stine skrev om Demi, som er hennes forbilde. Så kunne jo jeg også skrive om MITT forbilde, som er Selena Gomez.  

Hør på denne mens dere leser! 

Jo, Selena er forbildet mitt fordi hun er en så nydelig person, hun er hyggelig mot mennesker, morsom personlighet også er hun kjempe pen.  Det stråler av henne! Jeg kan ikke akkurat utdype hvorfor jeg liker henne så godt. Men, det er bare noe med henne som gjør at jeg vil bli som henne. Elsker stemmen hennes, den er spesiell, men også kjempe fin på sin egen måte. Det som kanskje er litt dumt med Selena er at hun blir så nervøs da hun skal på scenen at det kan komme sure toner. Men, hvis hun er trygg og ikke er nervøs har hun en kjempe fin stemme. Kunne ønske jeg kunne synge sånn som henne. 


På turneen hun er på nå! 

Hun har også en kjempe fiiiin kropp. ( Ikke lesbisk ment) Men, jeg vil gjerne ha sånn kropp. Hun har også stil og hun kler alt hun tar på seg. Jeg kan ikke beskrive hvor misunnelig jeg er. Hun har jo startet sin egen kleskolleksjon. Ikke at jeg har sett noen av klærne i den. De er sikkert fine fordet da! 


Justin Bieber og Selena Gomez 

Hun har jo også kapret den kjekkeste, nydligste, herligste, deiligste, flinkeste og perfekte gutten. GUUUUUUUUUUUD SOM JEG ER MISUNNELIG. Hun er kjempe heldig som har fått han! Det er sikker mange som tenker at det ikke kommer til å holde, men det har jo ikke vist seg enda, så da får vi bare håpe at hun ikke knuser Justin sitt hjerte. Da blir det bråk. Haha! Elsker også Demi da. De er søte, men jeg er så misunnelig :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Men, nå legger jeg meg. 
Natta!  
Love R 

Demi Lovato @ Moteikon & forbilde!

Publisert: 18.sep.2011 @ 00:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

 

Dette innlegget er skrevet av Stine.

Okey, så dere skjønte nok at dette innlegget handler om Demi Lovato. Jeg syns hun er en av de peneste menneskene på jord! Hun er mitt forbilde, hun er pen, håret er sick, hun kan synge & hun er en flink skuespiller. Ah denne dama har stil i tillegg! Hun er et stort moteikon og er et forbilde for mange der ute i verden! Hadde jeg hatt muligheten at jeg kunnet bytte utseendet med noen, skulle det vært Demi. Penpenpenpen :)

Q - Hva syns du om Demi Lovato?
Q - Hvis du kunne byttet utseendet med èn person, hvem ville det vært?

- Love S. 

Justin Bieber

Publisert: 18.sep.2011 @ 00:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Er ganske sent nå, men tenkte bare vi skulle vise dere noe. Vi elsker jo Justin Drew Bieber og derfor tenkte vi å vise dere veggen vår. Den er ikke helt ferdig enda, har store planer om å fylle opp hele rommet. Men, dette får duge til da. 


Den store blå er fra London, den med mange bilder, som er hvit har vi laget selv og resten er fra topp blader. 
Love S&R

Stygg.no

Publisert: 17.sep.2011 @ 22:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Ville dele et stygt bilde av meg selv.. :-))) No makeup
Love R 

We love weekends

Publisert: 17.sep.2011 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo! I dag er det lørdag, og vi har gjort det tradisjonelle; sovet lenge, vært på pc'en og spist mat. Dagens høydepunkt var at mammaen til Ragnhild kom hjem fra ikea med endel ting. (spennende) også kom mammaen min hjem med fotopapir til den nye vennen til Ragnhild, nemlig skriveren hennes. 

Slenger med noen bilder, i og med at klokken snart er 22:00 og vi er ganske DØDE på denne tiden av døgnet.
Kos dere!


Den deilige middagen vi laget helt SELV idag! Ytrefilèt av svin, gratinerte poteter, mais og saus, nom! Hahahha noen som lurer på hva slags mystisk drikk vi drakk til middagen? Hahah kan bare love dere at detta er ikke bra for unge folk, stay off. Pugs not drugs, haha. Nei serriøst, don't do drugs.


Ja, og vi har sett på Toy Story 3. Internt..


Været idag har også vært upåklagelig! Smashing er nok ordet. Nei, utrolig spetakulært er nok lettere sagt ordet. Vi har ligget på verandaen og solet oss med en caprisonne hver!! ( Det var ironi for de som ikke forstod det.. )


Livet vårt i et nøtteskall.. Tro det eller ei.

Ha en fortreffelig aften kjære ikke-lesere ennå :)

- Love S&R.

Dress VS Dress

Publisert: 16.sep.2011 @ 20:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Untitled #91
Vi har tenkt lenge på å få igang Dress VS Dress, Style VS Style, Shoes VS Shoes etc. So here you go! Hvilke av disse to kjolene likte DU best og hvem ville du hatt? :- ) Nr 1. eller nr. 2 ?
- Love S&R.

It's friday

Publisert: 16.sep.2011 @ 20:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

ENDELIG HELG!!! Denne uka har vært super lang. Har vært syk to dager, og på skogtur, lekser og prøver. Så, nå er det endelig helg. Håper virkelig jeg får sove LENGE i morgen. Det er så digg å ha helg. Har ikke ord! 

I dag har Stine og jeg vært på shopping på gulskogen senteret, handlet bare litt små ting, og ting vi trengte - også spiste vi på McDonalds. Lenge siden vi har spist der, så det var skikkelig digg. Mammaen til Stine kjøpte med skriver til meg.. Ahh, hvor snill er ikke hun? (Skal betale henne altså) 

Nå ser vi på idol. Håper dere har en fin fredagskveld!


God helg. 
Love R
 

God natt!

Publisert: 15.sep.2011 @ 22:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Har egentlig vært en veldig herlig dag, på skolen gjorde vi ikke så mye. Noe som faktisk er super duper deilig. Men, i morgen har jeg 2 prøver :( Heldigvis bare kartleggingsprøver, men ønsk meg lykke til da!

Håper dere har hatt en fin dag!
Love R
(adder et finfint bilde av meg på morgenen i dag)

99 sannheter

Publisert: 15.sep.2011 @ 20:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

1. Siste vi drakk: Pepsi max, nomnom.
2. Siste telefonsamtale: Pappaen til Stine
3. Siste mottatte sms: Ragnhild; morra si. 
                                 Stine; Ragnhild.
4. Siste sangen vi hørte på: Wish you were here - Avril Lavigne

DETTE ÅRET:
15. Har vi fått nye venner i år: Ja!
16. Sluttet å være forelsket: Ja

17. Ledd til vi har begynt å gråte: Ja

18. Møtt noen som har forandret seg: Ja
19. Funnet ut hvem deres virkelige venner er: Ja
20. Funnet ut at noen har snakket om dere bak deres rygg: Ja
21. Kysset noen fra din top friends liste: Ja

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil dere ha: To kanskje..
24. Har dere kjæledyr: Japp!
25. Vil dere forandre navnet deres: Ja, men bare etternavnet, over til Mrs. Bieber <3<3
26. Hvordan feiret dere deres siste bursdag: Har ikke feiret enda.
27. Når våknet dere i dag: 06:00 ca.
28. Hva gjorde dere midnatt i går: ZzzzzZZZZzzz.
29. Nevn noe dere IKKE kan vente på: At Justin Bieber en dag kommer til Norge!
30. Sist gang dere så pappan din: Ragnhild: Aldri.
                                                 Stine: Helga.
31. Hva ville dere forandra i livet deres: Gått på samme skole + litt mere cash!
32. Hva hører dere på akkurat nå: Våre egne stemmer som leser opp spm.. lol

33. Har dere noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja.
34. Hva går dere på nervene akkurat nå: At facebooken til Stine blinker pga en ulest mld på chatten. muhahah Ragnhild!
36. Hva er deres virkelige navn: Mrs.  Bieber
37. Sivilstatus: Single
38. Stjernetegn: Vekten & Løven
39. Gutt eller jente:  Jenterr
40. Barneskole: Vestfossen Barneskole
41. Ungdomskole: V.U.S. ( Vestfossen Ungdomsskole ).
42. Videregående: Ragnhild: Kongsberg Videregående.
                                  Stine: Eiker Videregående.
43. Hår farge: Mørkebrunt
43. Langt eller kort hår: Middels, under bysten ca..
45. Høyde: Ragnhild: 1.62 cm.
                     Stine: 1.71
46. Er du betatt av noen: Ja.
48. Piercinger: Ett hull i kvert øyro kver.
49. Tattovering: Nei.
50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

AKKURAT NÅ:
61. Spiser: Ordene våre.
62. Drikker: Capri Sonne
63. Nå skal jeg: Skrive ferdig :- )
64. Hører på: Broadway - Dj Antoine bakbalalansbl...
65. Venter på: Fortsatt at JB kommer brakende inn døra!


FRAMTIDEN DERES:
66. Lyst på barn: Joa, sikkert ..............................
67. Lyst til å gifte deg: Usikkert, only with JB you know! :)

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øyne
70. Kyss eller klem: Kyss
71. Høyere eller lavere: Høyere
72. Eldre eller yngre: Samma
73. Romantisk eller spontan: Begge 
74. Fin mage eller fine armer: Mage :- )
75. Tattovering eller piercing: Tattovering
76. Voldsom eller forsiktig: En mellomting
77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: En mellomting her òg.

HAR DERE NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Nei
80. Drukket sterk alkohol: Ja.

81. Mista brillene/linsene: Hahahah Ragnhild har 8- )
82. Sex på første date: Nei
83. Knust noens hjerte: Ja
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja
85. Blitt arrestert: Nei
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja  
87. Grått når noen har dødd: Ja
88. Likt en venn som er gutt: Ja

TROR DERE PÅ: 
89. Dere selv: Ja
90. Mirakler: Ja
91. Kjærlighet ved førtse blikk: Ja
92. Himmelen: Ja
93. Nissen: Nei
94. Kyssing på første date: Ja 
95. Engler: One word, JB <3

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person dere har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ragnhild: NEI!!!
                                                                                                      Stine: Ja.
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei? Hvaf*en?
98. Tror dere det er mulig og være trofast for alltid: Ja
99. Hva er den ene tingen dere ikke kan leve uten: Våre nærmeste <3


Q - Hva med deg? 

 - Love S&R.

Livet til Stine & Ragnhild #1

Publisert: 14.sep.2011 @ 08:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

♥ vi tenkte bare å slenge ut en video der dere ser hva vi bedriver ettermiddagene fra mandag - torsdag. Hahah, neida, joda. Elsk oss, hat oss, aldri forlat oss. Det kommer vlogg eller et vanlig innlegg om oss, slik at det kanskje blir litt lettere å forstå hvem vi er! 

- Love S&R.

Jeg vil også teste et innlegg, haha!

Publisert: 13.sep.2011 @ 13:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Lol, okey nå lo jeg. Men bare R som har blogga og jeg følte at jeg nesten måtte bidra litt jeg og :- ) Gled dere til å lese bloggen vår, vi skal gjøre det beste vi kan!


Et bilde av verdens kuleste person.. Haha neida, joda. 

- Love S.

Mobilblogg

Publisert: 12.sep.2011 @ 23:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sjekket bare hvordan det var med mobilblogging. Natta da!

Testing.

Publisert: 12.sep.2011 @ 22:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Skulle bare sjekke hvordan det ble med innlegg ogsånt. 
Håper dere kommer til å like bloggen vår! 

hits