Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: oktober 2011

I want myself a wrist tattoo

Publisert: 31.okt.2011 @ 12:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0               

Har lenge tenkt på en Wrist Tattoo, altså en håndledds tattovering. Syns det er sykt fint! Ah men så er det jo pappa som rager da. Hihi!

- Love S.

Den nye hårfargen min

Publisert: 30.okt.2011 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1Here's the final results! Er kjempefornøyd, tredje gangen jeg farger håret i denne fargen. Brukte (haha husker ikke hva den heter) men hårfargingen var grønn, loreal paris ellernoe? Haha oi mente Garnier. Rettet senere. I den nest mørkeste fargen. Så det er ikke svart, selvom det kanskje ser sånn ut på bildet Er mørkmørk brun, varm og fin farge. Elsker den! Men for å veie opp til en sånn mørk hårfarge burde man være litt.. brun? Så skal ta meg i nakkeskinnet, finne fram noe penger og ta sol! Er fattiglus frem til neste stipendet mitt kommer. Får 1700,- tror jeg. Blir deilig med penger! Men fornuftig som jeg er sparer jeg 1000,- av stipendet mitt hver mnd. Sparer for det meste til leilighet og bil. Bil først kanskje? Ja. Må jo finne meg en måte å komme fra A til B på. Eeeelsker å kjøre bil. Har så langt bare øvelseskjørt med pappa, og digger deet! Kjørte fra Sande til Vestfossen sist søndag, like a week ago. Er så morsomt! Trodde jeg bare skulle kjøre til butikken, men han sa jeg bare kunne fortsette videre, ohyeah, like a baws!

Nå er jeg hos Ragnhild. Vi har bært ved idag, eller stabla da! Får pæng av mammaen til Ragnhild sjø. Og så har vi bestilt pizza, namnam. Det ringte nettopp på døra og Ragnhild springer ned. Pizza med rømmedressing er ikke feil! Åh sulten. Så skal vi lage lapper etterpå, en usedvanlig koselig søndag. Men no ska me eta!

- Love S&R.

Im blue baby, Im bluee.

Publisert: 29.okt.2011 @ 17:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
/ Nelly.com

- Love S.

Namnam

Publisert: 28.okt.2011 @ 16:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Monskiii

Hahahha, sykt stygg sang!

Publisert: 27.okt.2011 @ 23:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hahahahah, den er genial! Den er sykt ekkel også da.

Love R

natta!

Operasjon Dagsverk

Publisert: 27.okt.2011 @ 15:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Gabrielle - Bordet (Den nye sangen hennes) 

Nå som det er OD-dag og jeg ikke er på skolen så har jeg jo jobbet hjemme. Jeg har hjupet mamma med litt ting ute og litt sånt også har jeg vaska gulv. Det har egentlig vært en veldig chill dag, for det er jo ikke så mye å gjøre. Men, jeg har vaska gressklipperen... Æsj. Det var skikkelig mye gress på den. Haha, noe som sier seg selv da, men. Ja! Jeg har ikke gjort så alt for mye i dag fordi jeg gjorde en del forrige helg. Da hjalp jeg mamma med å rydde roterommet vårt, altså vi det var så mye rart der som vi bare skulle sette på loftet men, vi fikk aldri tid til å gjøre det. Så, da gjorde vi det i helga da!

Resten av dagen skal jeg vel ikke gjøre så mye tror jeg. S og jeg skulle egentlig danse zumba, siden S sin mamma har det. Men, S var kvalm så da er det jo ikke så greit å trene, I understand her situasjon. Også må jeg øve til Engelsk prøve. Det kommer sikkert ikke til å bli noe vanskelig for jeg er verdens beste i engelsk liksom. Neeeeida, men jeg er ikke dårlig i engelsk. Jeg er faktisk bedre i engelsk enn det er jeg er norsk. Merkelig, men true story. 


på morningen idag da jeg skulle uuuuut. Ingen sminke... Au naturaaaalllllll

Håper dere koser dere i dag! 
Q- Hva har dere gjort på OD-dagen?  

Love R 

Operasjon Vaske Rydde Og Male!

Publisert: 27.okt.2011 @ 11:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heyhey! Eller skal jeg si walla? Nå er jeg og et par av de beste jentene i klassen på skolen, fordi vi ikke har OD fordi vi liker å være på skolen å vaske og male og shit like that. Vi har drevet av å sminket dukkene våre i tillegg, fordi de måtte være litt freshe i motsetning til luene og pannebåndene våre. Dette er altså dukkehoder for de som lurte, med hår, øyer og alt som vi andre normalt sett har. Dette blir en ganske slækk dag da for å si det sånn. Slutter tidlig idag (sånn ett eller halv to). Ikke såå tidlig, men tideligere! Nå har vi storefri og fikk beskjed av læreren å gå å spise, men det hun ikke vet er at vi faktisk gikk på butikken å spiste på morgenen fordi vi er noen matvrak som ikke har spist frokost. Forsov meg som vanlig idag, men sov sykt lengre enn jeg pleier når jeg forsover meg. Var 13 minutter til bussen min gikk, og jeg hadde jo farget håret igår, så hadde jo fortsatt litt vått hår fordi jeg sover med dott på hodet for å unngå tugger.. Så hadde jo de fine krøllene som jeg må rette bort for å ikke se ut som en narkis på plata. Så spurta jeg til bussen, noe jeg har gjort hele denne uka. Idag tvinger min kjære mor meg da til å legge meg klokka 9. 9!! Men bare passer på at jeg er trøtt og sliten etter dagen, slik at jeg forhåpentligvis sovner tidligere. Jesus, overrasker meg selv nå..

Ellers da, går Rihanna - We found love på repeat på spotify. Elsker den sangen. Jeg skal også prøve å lage en "I sminkevesken min" eller "Elf pakken min" idag. Men har jo faen ikke kamera, så blir den exellente web kvaliteten alle elsker. Det er jo egentlig derfor jeg ikke har satt igang enda, hater virkelig webcam kvalitet. Gjør ikke du? Hårfargingen gikk forresten som planlagt, utenom at hårfargen satte seg litt på døra til R men det gikk vekk heldigvis. Så nå har jeg mørktmørkt hår. Kan ikke si svart, men kan heller ikke si at det er brunt. Det er en slags mellomting tenker jeg.


Fra forigårs, enda et fint iPhone 4 bilde av meg jaa. Men nå er det lunching på G.

- Love S.

Harry Styles - I love him

Publisert: 26.okt.2011 @ 23:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

I love him - nothing more nothing less

 


<3<3<3

p
på dette bilde har han egentlig krøller, men det  er redigert til rett hår


Mange sier han har merkelig utseende. Noe jeg ikke syns. Kanskje jeg er rar på den måten? Men, jeg syns i hvertfall han har skikkelig sjarm og er veldig kjekk da! 


Stine elsker Liam Payne. Skjønner henne godt! Han er super kjekk.

Hvis dere lurer hvor de er fra så er det: One direction. De er awesome, anbefaler virkelig sangene deres. Stemmene er utrolige, og det er jo et pluss at alle er så kjekke! 

Sangen What Makes You Beautiful er kjempe fiiiiiiin. Gotta love it! Right?


!!!!!!!!!! nam
Så, alt i alt elsker jeg 1D. 

Nå legger jeg meg. Skal gjøre en del oppgaver hjemme i morgen i forhold til OD-dagen.  For å gjøre innlegget super spennende. Legger jeg ut noen glansbilder av meg fra skolen i dag.OGSÅ ET KJEMPE KULT BILDE DAAH: Som jeg tok på dataen til S da jeg farga håret hennes.

SUSS TIL DERE DA. God natt ♥
 

Hva syns dere om Harry og hva syns dere om 1D? 
Hvordan har dagen deres vært? 

Love R

 

Operasjon Dagsverk - Skal du?

Publisert: 26.okt.2011 @ 20:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

For det første så er det S som blogger her. Haha, for det andre så unnskylder vi at vi ikke har blogget på .. vel, fem dager, nesten en uke? Har bare vært så sinnsykt mye skole, oppgaver og fremføringer og ja.. dere vet .. et sosialt liv. Ikke egentlig, njoda. Men vi skal få til flere innlegg, promise.

Men nå er det sånn at imorgen er det OD dagen, altså Operasjon Dagsverk. Vet ikke om ungdomsskolene har det, har nemlig aldri hatt det på ungdomsskolen, men vi på videregående har det iallefall. Vi skal da jobbe for penger, og skal tjene inn minimum 400 kr,- som skal gå til .. Afrika ellernoe for å hjelpe jenter til å gå på skolen. Syns det er vel mye jeg da men. Så R skal rydde og vaske og slikt hjemme, imens jeg skal ha kort kort kort dag på skolen, tror jeg da. Skulle jo delta på OD dagen men er faen meg ikke så lett å finne jobb når du har så mye på skolen fra før, uansett så syns jeg det er ekstremt tåpelig at VI må tjene inn SÅ mye penger, og så kommer max 2/4 deler av pengene frem! Tenk på alt det andre som går tapt på veien dit, det er jo masse masse mennesker som skal ha lønn, fra de pengene og det går faktisk ikke så mye penger til de det er ment til! Om klassen min på 14 stk hadde tjent inn 400 kr hver hadde vi hatt 5600. Da hadde max 2000 av de pengene kommet frem, hvis ikke mindre. Syns dette er helt teit at vi skal jobbe for nesten ingenting, når regjeringa i Norge velger å bruke flere millioner på en med mangel på mindre passende ord jæævelig styg "kunst" figur som ligger i vannet ved Operaen i Oslo. Det er da man begynner å lure på hva Norge tenker på? Eller iallefall de som har valgt å bruke pengene våres på det når vi kunne gitt så mye til andre veldedige formål. Føler meg litt som en politiker her jeg sitter og skriver, but it's a true story broh.


Dagens vise ord fra Stine Mortensen sier nå bare jeg! Nå skal jeg tvinge Ragnhild til å farge håret mitt mørkt, almost svart. Blir nok det men same shit! Hade naturlige hårfarge igjen, so long!

- Love S. 

Thank God it's Friday!

Publisert: 21.okt.2011 @ 19:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Endelig er denne skole uka er ferdig. Denne helga skal jeg bare slappe helt av! Det har vært kjempe mye på skolen nå. Vi har hatt masse innleveringer og jeg kan vedde på at Stine er like sliten. Hun har også hatt mye å gjøre denne uka. Men, jeg skal ikke klage! Glad jeg bor i Norge og får gratis skolegang. 

I dag skal jeg være forever alone. Noe jeg alltid er, for jeg har egentlig ikke noen venner. Livet suger egentlig. Jeg hater det! 


Neida. Jeg har mange venner jeg <3<3 Men, denne uka har jeg nesten ikke vært med noen. Huff. 

I dag skal jeg være med Thea. De kommer å henter meg snart. Det er kjempe lenge siden jeg har vært med henne nå. Blir kjempe koselig. Stine er hos pappaen sin denne helga (noe som suger, for da er hu ikke med meg). Jeg savner hu allerede. Har ikke sett hu på 2 dager!!!! Det er kjempe mye for oss å være. Men, jeg håper at vi skal være sammen på mandag, mihi! 


*
Måtte bare legge ut bilde av Justin. Elsker han.  Elsker den nye videoen! 

Så, nå må jeg pakke ferdig. 

BTW: Siden S skulle ha sånn Elf video, så tenkte jeg kanskje at jeg også kanskje skulle ha det? Hva syns dere? 

Ha en fin fredagskveld. 
Love R ♥ 

Hahahahhahahahahahahahahahahhahahh

Publisert: 20.okt.2011 @ 19:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


- Laugh S.Tverrfagligoppgave

Publisert: 19.okt.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Krkfbtktrkrb - hater skole
Snakkes i morra

Noe veldig irriterende

Publisert: 19.okt.2011 @ 12:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

S er elendig til å svare på meldingene mine. Veit hu svarer på alle andres! Men, hun vil absolutt ikke svare på mine. Argh. Hu leser de sikkert, men tenker slik: ''Neh, orker ikke svare hu nå. Tar det senere! :)'' 


OND ER A, DET SIER JEG BARE! ... HATE IT! 

Men, det er faktisk kjempe irriterende! Tenkte bare at jeg ville få ut min frustrasjon over dette. 

Love R

Fine covere av fine artister.

Publisert: 19.okt.2011 @ 12:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Whatcha think? :)

- Love S.

I will be under the mistletoe

Publisert: 19.okt.2011 @ 10:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

 Vi er så syykt in love med denne sangen & videoen! ♥ Herremin, han er så kjekk at det burde vært ulovlig. Gjett hvem som har sittet å ventet på at den skulle komme uut? Ikke oss iallefall! Haha jo faktik. Top 10 ting av det vi skal gjøre før vi dør, er å møte Justin! Tenk å komme inn i et rom, og han står der! Hadde begynt å hylgrine jeg, simpelthen fordi jeg ikke vet hva jeg da skal gjøre. Han er jo så sykt herlig, fy fader jeg vil så jævelig være jenta i videoen! Heldige jente : (

Hva syns du om sangen og videoen?

- Love S&R.

Long nonblogged post; packet from eyeslipsface.

Publisert: 18.okt.2011 @ 17:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Hei! Ville bare poste dette innlegget av e.l.f pakken jeg fikk for rundt en uke siden! Bestilte en del varer, og alt i alt kom det på rundt 800,- kr. Går mer detaljert inn på varene i et annet innlegg, kanskje video :)

- Love S.

ENDELIG

Publisert: 17.okt.2011 @ 20:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Den er her!
Justin Bieber - Mistletoe. Kjøp den på iTunes. Det er virkelig verdt det :-) Sorry dårlig blogging, men har hatt mye skolearbeid i dag. Snakkes i morgen!
Love R

I'll never find someone like you again..

Publisert: 17.okt.2011 @ 11:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


I woke up this morning, wishing you were here.. But you will be with me no more, cause were apart. But still I'll find you, cause were not apart in heart ♥ I love you

- Love S.

R.I.P Balder

Publisert: 17.okt.2011 @ 09:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


- Himmelhøyt vennen min, tenker på deg hele tiden. All my love to you 

- Tear S.

Mobilblogg - Natta bloggen

Publisert: 16.okt.2011 @ 22:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå skal jeg sove! Ikke noe bra blogging fra min side heller i det siste, men det skal jeg ordne på. Det har vært en veldig trist dag. Skal ikke utdype meg om akkurat dette nå :-) Skal lese litt i boka mi før jeg legger meg, så skal jeg sove søtt i den himmelske senga mi <3 Håper dere sover godt og drøm om meg!
Natta!
-Love R

High heels, high hopes.

Publisert: 16.okt.2011 @ 19:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Untitled #129
Untitled #133
Untitled #130

 


- Love S&R.

GLEDE SEEEEEEEEG!!!

Publisert: 16.okt.2011 @ 14:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Guuuuud! Kommer til å bli såå bra! Den kommer ut i morgen på iTunes. Vet ikke helt når den kommer ut, i forhold til norsk og amerikansk tid. Men, den kommer i hvertfall ut i morgen og jeg gleder meg helt sykt. Han er jo så herlig og stemmen hans har utvilket seg sånn. Mange sier han måtte utsette albumet sitt pga stemmeskrifte, noe som ikke er sant i det hele tatt. Det har Justin bekreftet selv. 

Nå er det jo heller ikke lenge før han nye album Believe kommer også. Det kommer til å bli så bra det også. Håper han har noen duetter med kjente sangere!

Q - Flere som gleder seg til albumet og singelen?
Love R  

Ting S hater!

Publisert: 16.okt.2011 @ 00:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

- Folk som står å røyker deg rett i trynet på bussholdeplassen etc. Herregud, når de VET at det blåser i retning mot meg + andre folk, så tenner man vel ikke røyken slik at jeg må innhalere den på verst tenkelig tidspunkt?..

- Folk som banner (gjelder spesielt utlendinger) som sitter på toget/bussen/kinosalen.. De snakker om folk de har pult, om folk de har drept, banner som f*en og etc.. Skyt meg!

- Edderkopper....

- Når radiofolka på p4 ellernoe, avbryter sanger, eller begynner og så stopper! Arrrgh, let me hear the song you bastards!

- Regn. Fuck it.

- Folk som blogger, skriver statuser på facebook etc, som alltid har serriøse skrivefeil. Lær dere Norsk god damn it!

- Å ikke rekke bussen eller toget. Ender med å ringe mamma eller taxi.

- Folk med slappe håndtrykk! For det første, for et godt førsteinntrykk er det essesielt med et fast og godt håndtrykk.

- Å ikke ha penger. I need it! OK?- Når jeg ikke har internett. RAAAGE.

- Når man kjeder seg og har glemt eller lagt igjen hodetlf et sted. Jeg vil høre på musikk, uten at alle andre skal høre det : (( Jeg har ganske rar musikk liksom..

- Folk som dytter snusen sin opp i midten av overleppa. Stygt .. Rett og slett. Nesten som å snuse bare for å tøffe seg for andre.

- Folk som griner hvis de har gjort det dårlig på en prøve. Greit å bli skuffa, men å grine? Wtf?

- Folk som drar høytlivsbuksa så langt opp at man får syykt KT. J*****velig stygt! Hahaha, GTFO.- Folk som prater alt for mye om alt for mye uinformativt. Som feks fremmede på bussholdeplassen, som er med folk og står å nærmest skriker om hva de hadde gjort på fest sist helg... Spesielt irriterende når det er 13 årige, med masse sminke og ekte fake LV veske. Eheh, klikk.

- Lærere som forskjellsbehandler. Fuck dem, jeg er også viktig? Og jeg rakk faktisk opp handa først? Did you even notice, bitch?

- Folk som hever hodet når de går forbi folk.. Du er ikke noe bedre enn alle andre ; )

- Når jeg blir tvunget til å rydde rommet mitt, før jeg får dra ut med folk osv. Herregud tar det senere! Lover...

- Småunger som samler seg i "gjenger" på senteret ogsånn, med WOW boblejakke og Uggs fra Økonomisko og tror de owner senteret.

- Love S.


Let me take you to Rio, fly on the ocean like eagle.

Publisert: 15.okt.2011 @ 13:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #132

 

- Love S.

Thank God It's Friday!

Publisert: 14.okt.2011 @ 14:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

T.G.I.F folkeeens! Da var det helg daa, at last. Har tross alt ventet på dette i 5 dager nå! Sitter å tar en "pause" fra arbeidet, slutta på skolen og nå er klokka ti over halv tre.. Måtte sitte igjen og jobbe med noen andre, for vi har nemlig hatt prosjekt om trådteknikker. Dølt, men sånn er det å gå på Design skole. Så nå skal jeg bare slappe av hele helgen og ta livet med ro. Hører på If this were a movie - Taylor Swift, den er så finfin!

Men nå må jeg nesten jobbe igjen! Vi prates :- )

- Love S. 

slitsomt

Publisert: 14.okt.2011 @ 12:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogga. Jeg har vært sjuk i to dager + vi har hatt en del skole arbeid. Men, masse av det er også latskap, noe jeg er veldig kjent for. He.he.he! Nå skal jo S og jeg bli bodybuildere for vi skal begynne å trene zumba og powerplate. Det skal bli bra tenker jeg! Ellers går no dagan som vanlig. Skole, skole, skole, hjem, spise, være med venner i noen timer og så sove. Det er veldig produktivt. 

Nå er det fredag!!!!! Og jeg skal bruke all min energi på å slappe av. Stine og jeg tenkte kanskje vi skulle ta oss en tur på shopping siden S ville ha en genser på bik bok. Så, ellers blir det vel å slappe av og gjøre alle de dagene vi ikke har fått gjort enda. 

Love R (som er veldig lat)  <3

Demi Lovato VS Selena Gomez

Publisert: 13.okt.2011 @ 14:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 3


Demi Lovato's stemme VS Selena Gomez's stemme!


Demi Lovato - Skyscraper

 
Selena Gomez - Who says.

- Love S.

Taylor Swift - Krøllet eller rettet hår?

Publisert: 12.okt.2011 @ 10:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Var innom weheartit istad, og scrolla nedover siden, da jeg plutselig fikk lyst til å søke på Taylor Swift Oslo, ettersom det kanskje var noen fine bilder der fra da vi var på konserten hennes i Oslo! Men det var ikke så mange, og ettersom jeg letet litt rundt fant jeg bildet av Taylor med rett hår? Kjempeuvant! Men fortsatt sykt pent. Etter min mening kledde hun det superbra, likeså som hun kler alt annet ♥ Håper virkelig hun kommer til Norge igjen, hun lovte oss (:

- Love S.

S + Math = Sleepyhead.

Publisert: 12.okt.2011 @ 09:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2Har hatt matteprøve nå, og det er elsk, ♥ Gikk jo helt fantastisk!!

Ironi er en fin ting. Ja, har serriøst ingenting å blogge om. Jeg trodde R hadde blogga, så jeg sjekka innom bloggen nå, og NEIDA. Trodde vi drev av med sånn 30 dagers ting jeii. Du er dom Ragnhild. Så nå blogger jeg et veldig userriøst kort innlegg, uten noen farger.. Blir et ganske kort og kjedelig innlegg. Hade, nå skal jeg spise baguett og drikke colaen min!

- Hate S. 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHHAHAH!

Publisert: 12.okt.2011 @ 09:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


Noen andre enn meg som syns dette bildet er fuglyy? Ser ut som narkiser fra plata jo! Hehheh, pedobear x2! Solveig (<-) er jo alltid søt, så det er ingen fare for ryktet hennes! Heheh, men er bare så stygt bilde at det MÅ deles!

- Love S.

Canada Goose - Me likey

Publisert: 10.okt.2011 @ 12:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 4


Halloo :) Nå er det S som hamrer over tastaturet her altsåå, prepare! Hehe, nei men nå haster det litt her! Nå har snøen begynt å komme til Norge, og det er ikke langt unna kjenner jeg! Her om morgenen når jeg skulle til bilen var det bare 2 grader ute (!!!) Fy fela og jeg fikk fart på meg, og kom meg inn i bilen så fort som bare F. Så nå har jeg litt penger i lommeboka og skal kjøpe meg en driitfin Canada Goose Trillium Parka  Har ønsket med Canada Goose leenge, men har alltid villet ha Expedition Parka, men syns den har litt for mye "lommer" utenpå jakka, så oppdaga trillium, og den var jo bare driitfin! Skal bestille på nett ettersom at de er litt billigere, og da må man passe på fordi det er ikke alltid nettsider som selger ekte Canada Goose. Ei veninna av meg bestilte en "Canada Goose Expedition Parka", noe som resulterte i at hun innså at hun hadde blitt svindlet. Jakken var UTROLIG fake, det var ikke ordentlig pels som det er på de orginale hettene, derimot var det hundepels (?!). Men siden jeg bestiller fra selger heldigvis ekte Canada Goose, ettersom jeg kjenner flere som har bestilt derfra. 
                                                  // Bilder lånt av http://amandare.blogg.no 

Se sååå fin da! Så nå går jeg å tenker på å bestille den, men svart. Hehe gleder meg til den dumper i posten!

- Love S.

www.relatableblog.com

Publisert: 10.okt.2011 @ 09:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
- Love S.

A girl with no perfume, has no future - Coco Chanel.

Publisert: 09.okt.2011 @ 14:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #125

 

Untitled #124

 

Untitled #123

 

Untitled #122

- Love S&R.

DAG 4 - 5 ting vi elsket da vi var små

Publisert: 09.okt.2011 @ 14:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Siden vi ikke hadde så god tid til å blogge i går, får vi ta både dag 4 og 5 i dag. 
Nå er vi hos pappaen til Stine, så da går det ikke ann å laste inn bilder. Så, dere får nøye dere med kun tekst i dag. 

RAGNHILD;

1. Iskrem, jeg elsket iskrem da jeg var liten, eller jeg elsker iskrem enda. Men, ja. ISKREM!
2. Pochahontas. Jeg var alltid pocahontas når det var karneval i barnehagen og SFO ♥
3. Jeg var ikke som alle andre jenter som lekte med barbie og shaaaait, jeg elsket lego, dinosaurer og pokemon. 
4. Katten min, den er dessverre død nå. ( RIP Trulte) Hun var med meg overalt, i butikken, på lekeplassen. Den passa skikkelig på meg. Savner henne. Har heldigvis 2 nye nå, eller de er 10 år. ELSKER DEEEM!
5. Ikke mummitrollet ihvertfall, jeg hata mummi. Han var skummel! Men, jeg elska å tegne stygge tegninger. Jeg har aldri hatt dreisen på det der. Jeg suger praktisk talt i tegning.

Jeg elska sikkert mye mer også. Det er faktisk ganske vanskelig å finne ut hva man elska da man var små. Det er ikke alltid like lett å huske.

STINE;

1. Frukt & bær! You name it, jordbær, druer, ananas & bananer (æsj liker ikke det nå), rosiner.. På den tiden var det the shit liksom.
2. Olsenbanden 4life!
3. Besteforeldrene mine; mormor, bestefar, farmor og farfar. Fram til jeg var 5 så jeg ikke mormor og bestefar fullt så mye som farmor og farfar. Det kom av at jeg, mamma, pappa og tvillingsøstrene mine bodde i Danmark, hvor mamma møtte pappa. Mormor og bestefar bodde jo i Drammen på den tiden, så så de mest i ferier og småhelger og sånn! Love them, de er best <3
4. Mumi, Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget, Noddy, Fraglene etc etc etc.TV-SLAVE!
5. Dyrene mine! Tiden jeg bodde i Danmark bodde vi på verdens fineste gård! Der hadde jeg egen ponni, mamma hadde flere hester, vi hadde katter, kyllinger, hunder, kaniner og griser! Ponnien min var en shetlandsponni, brun, liten og smellfeit! Savner han masse, gullet mitt.

- Love S&R.

GIVE ME !!!!!

Publisert: 08.okt.2011 @ 01:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg ønsker meg skikkelig en iPhone 4. Har en iPhone 3gs, og er fornøyd med den: HAHA, not. Den er knust og sim- kortet faller ut hele tiden.  Så, om dere har skikkelig lyst til å kjøpe en knust iPhone 3gs, så vær så god å kommenter at dere vil ha den. :)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har dessverre ikke noe bilde av min stygge iPhone akkurat nå, for jeg aner ikke hvor den er. Det skjer faktisk ganske ofte.. Burde skjerpe meg!

Natta. 

Love R ♥

 

 

Kvelden vår i bilder

Publisert: 07.okt.2011 @ 22:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ikke spørr.

Vi lagde pizza!


Sorry mac, men HATER tær, ører osv. Ekle kroppsdeler. Men jeg og R var på gullskogen igår og kjøpte noe stuff, så kjøpte denne "mainstreame" ørelenken som alle bloggerne har blogget om, måtte jo seffern kjøpe selv! Følge moten veth! ;);););) Neida syns den var utrolig kul, så kjøpte to stk. Kjempekule! Loveit.


Charlie Sheen, er sikker vinner! Nesten tre menn foralltid!


Our man <3

- Love S&R.

Dag 3 - 10 ting vi vil gjøre før vi dør.

Publisert: 07.okt.2011 @ 21:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


STINE;

1. Møte Justin Bieber, snakke med han og bli vennen hans <3 Haha helst mere enn en venn! NSN!
2. Farge håret blondt, you know.. Just to have done it.
3. Finne ekte kjærlighet.
4. Få meg en Mini Cooper, Beetle Cabroilet eller en Range Rover Sport!
5. Opptre på en scene, må nesten overvinne sceneskrekken min!
6. Hoppe i fallskjerm.
7. Bo i U.S.A eller i varmere strøk.
8. Skinne meg, eller kanskje sidecut. You only live once.
9. Tattovere meg (planer om å gjøre det snart).
10. Møte Demi Lovato!

RAGNHILD;

1. Møte Justin Bieber - han er verdens beste. Vil bli bestevenn med han, eller kjæreste da.
2. Vinne i lotto, så jeg har kjempe mye penger og kan slippe å være venn med Stine, for da er jeg rikere enn hun.
3. Fiske i mjøsa, neida. HAHA. Møte Selena Gomez
4. Ha en mini cooper, de er såååååå søte
5. Bo i USA - med Stine 
6. Finne meg kjærligheten i mitt liv daaaaah - men, ja 
7. Opptre på en scene foran mange mennesker, elsker å synge
8. Ta en liten tattovering på håndleddet
9. Være med i en film innspilling. Gjerne amerikansk kjærlighetsfilm ♥
10. Dra på språkreise, eller dra på skole et år i utlandet 

 -Love S&R

T.G.I.F !

Publisert: 07.okt.2011 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo små og store! Har ikke postet et "hei" innlegg idag føler vi så vi må nok skrive noe om den innholdsrike høst fredagen i høstferien vår? Har ikke skjedd stort annet enn at jeg S sov hos R noe jeg har gjort de siste dagene fordi jeg ikke har noe å gjøre hjemme og R har internett og en jævelig god dyne ;););) xDxD

Haha neida, men det er så kjedelig å være med andre enn oss selv syns vi, for tiden. Egentlig kan vi sitte alene og ha the time of our lifes, men ikke når det er høstferie. Det eneste negative er at jeg S eeelsker å sove lenge. Men R våkner av en eller annet bisarr grunn, med mangel på bedre passende ord, jævelig tidlig! Iallefall i forhold til det jeg ville gjort om jeg hadde sovet hjemme i dobbeltsenga mi. Ikke at R ikke har dobbeltseng, for det har hun og den er alltid okkupert av meg som sover. Sovedyret Stine! Men når R våkner MÅ hun av en eller annen grunn vekke meg på den mest umenneskelige måten som finnes; dra for gardinene slik at dagslyset kommer inn! Dette er helt j*velig! Og så ligger hun der da, vedsiden av meg, og håper på at jeg liksom skal "stå opp" som de sier. Lol! Som om det kommer til å skje. Ender som oftest med at jeg snur meg og sovner igjen. Men siden jeg ligger ytterst på senga finner hun alltid ut at hun må gå over meg, for å gå på do, ete frokost eller noe annet skrell hun driver med. Hehe sånn er morgenene våre når vi har fri!


Ellers er vi på vei til å poste Dag 3, enjoi.

- Love S.

I don't need a boyfriend, cause I already got two boys, Ben&Jerry

Publisert: 07.okt.2011 @ 16:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Vi vil ha Ben & Jerry's :( Life is hard, haha neida.¨

- Love S&R.

Every time I close my eyes I see my name in shining lights..

Publisert: 07.okt.2011 @ 00:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

 - Love S.

Rare shoes makes a rare person, high heels gives high hopes.

Publisert: 06.okt.2011 @ 23:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #128

 

Untitled #127

De øverste skoene sikler vi etter akuratt nå! C.B spesielt! De nederste var merkelige, or what? : )

- Love S.

There will be no better, this is not the end, Im down now but I'll be standing tall again.

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #121

 

Untitled #82

 

Untitled #80

Untitled #72

// Stine Mortensen.

- Love S.

DAG 2 - noen av våre yndlingssanger

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vi orker ikke fikse så mange sanger, fordi vi er så late og aldri gjør noe. Gror vel snart fast til sofaen/senga? Men, som dere veit, det er ikke lett. Hvis man først og fremst sitter stille foran dataen, frister det ikke mye å gå bort til kjøleskapet engang å finne noe å spise. Med mindre det er en sjokolade eller noe annet digg! Er det noen andre enn oss som har det sånn? Just wondering. (er litt flaut om det bare er oss) he. he. he. he.

Tilbake til saken; Vi legger ut 5 sanger hver.
RAGNHILD: 


Next 2 you - Chris Brown and JUSTIN F***UCKING HANSOME BIEBER!!!!!!!!!!!


What makes you beautiful - One Direction 


It girl - Jason Derulo


Back to december - Taylor Swift 

Alejandro Remix - Skrillex
STINE;


Loco - Manian    Det er sykt dårlig kvalitet på denne i forhold til den på spotify.


Stureplan 2012 - SimenA Feat. Freddy Genius


Gubban i Lådan - Daniel Adams-Ray


Better Together - Jack Johnson


May be - Yiruma

- Love S&R.

Taylor swift dilla på G!

Publisert: 06.okt.2011 @ 14:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo søte små! Beklager virkelig hvis jeg presterer å komme med noen serriøse skrivefeil, men dataen har stått på så lenge (flere døgn) uavbrutt, noe som gjør den vanskelig å skrive med fordi tastene failer og noen kommer ikke med, så hvis jeg skulle skrivd noe om meg selv uten om å passe på hadde det blit noe alà slik; He jheter stine og jekjeer g veldg akuatt nå så nå skal j skrive et negg og seinere skal jeg og ragnildåsenteretå kjøe noe reier. Ja skjønner? Må jo trykke shit hardt for å få bokstavene fram!


Taylor Swift - Mine

Vi elsker Taylor! Hun er kjempeflink, spesielt live. Mange kan vel si "Har'u hørt'a live'a?" (haha for sånn snakker vi faktisk her i Vestfossen). Og ja, det har vi. Vi stod bare 8-10 m fra henne 9 mars i år. Det var sykt! Savner å stå inne i Oslo Spektrum og vente på henne, for som du veit, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! And we didn't! Var det sykeste og morsomste jeg har vært med på. Vi stod ute i godt over to timer + nesten to timer inne i spektrum. Og det var superkaldt ute, i og med at det var mars, og supertett og varmt inne i spektrum siden det var flere tusen mennesker der inne. Aldri før har jeg vært så hes etter en konsert! Hun var superflink, og hun er jo supersøt og hadde DE fine kjolene. Hun byttet jo nesten kjole mellom hver sang. Hun var rett og slett fantastisk! Det eneste negative var bitchene som hevdet at de hadde "plasser forrerst i køen" noe som bare var bullshit. De prøvde å presse seg forran folk og sa "jeg er plas 13 i denna køen". Uff tragiske små sjeler som gikk ifra plassen sin i køen, og prøvde å komme forran når det egentlig bare endte med at de måtte stå enda lengre bak! Losers. Husker spesielt to jenter som gjorde det samme, men knuffa, var frekke og dytta borti oss for å komme foran oss, så 2 minutter etterpå måtte de gå tilbake, og idet de passerte oss ropte ragnhild "HAHA DIN DRITTUNGE"! Var hysterisk morsomt å se ansiktsuttrykket deres. Men om man har nervene til å prøve å lure folk for å komme forran i køen fortjener man en high five i trynet med en stol. Spesielt fordi de som sto forran hadde stått der i 20 timer! Da skal ikke noen små fjortiser tro de kan bli slippi av av pappa's opel og bare valse forrerst i køen? :)

Men uansett elsker vi Taylor Swift, og vi gleder oss masse til hun kommer til Norge igjen! For hun lovte oss 

 - Love S&R 

I know you love me, xoxo - Gossip Girl.

Publisert: 06.okt.2011 @ 00:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ikke så vanskelig å gjette hva vi sitter å ser på nå? Haha blir jo sykt spennende etterhvert. Selvom veldig lite av det virker altfor sannsynlig til å kunne skjedd på daglig basis er det ganske bra. Nate er jo den hottien og da! Litt av grunnen til at jeg (Stine) ser på! Hehe, skyldig. Vi angrer oss veldig på at vi ikke kjøpte ben&jerry's istad mens vi var på farta.. Så nå ser vi gossip girl med en ganske lunken pepsi max og en tom bolle, der det var tortilla chips som smakte løk. Tror faktisk det var sånne man bruker til nachos, liksom til middager eller noe. De smakte taco iallefall, ergo; lauk. Igår var det en (eller flere) shitkid(s) som var å snoka på facebooken min, noe jeg finner utrolig frekt og umodent. I tillegg var denne personen eller disse personene frekke nok til å bitche til Ragnhild. Så umodent. Blir nesten litt kvalm av tanken, heldigvis fikk jeg fort byttet passord så ingen får hacket meg igjen, for det var faktisk ganske ekkelt at noen snoka etter "mine aller største hemmeligheter". Haha som om de ligger ute på facebook da! Hehe : ))


Ellers skal vi bare røyke hasj og høre på Bob Marley. Jeg er kjempemorsom, det vet jeg. 

- Love S.


Dag 1 - 15 fakta om oss selv og et bilde.

Publisert: 05.okt.2011 @ 19:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ragnhild:

1. Jeg er ikke rar, mange mener jeg er det, men selv syntes jeg at jeg er kjempe kul og alle elsker meg :)
2. Jeg bor i vestfossen, verdens beste BY az! Skal aldri dra herfra.
3. Har en bestevenn som heter Stine, hun har masse penger og da er det greit å være med henne.
4. Hater edderkopper, de er ekle og de snakker til meg. Det er faktisk ganske skummelt.
5. Elsker Justin Bieber! VERDENSBESTE!
6. Forbilde mitt er Selena Gomez
7. Jeg har høydeskrekk. Tørr nesten ikke stå i min egen seng uten om å være redd.
8. Elsker høsten, den er søt.
9. Går helse og sosial linja på Kongsberg! Er så sunn av meg <3<3<3
10. Favoritt film er: NEVER SAY NEVER
11. Jeg hater snille mennesker, de er så rare. Man trenger ikke være snill, man må være kul og mobbe andre. NEIDA, hater slemme mennesker.
12.  Jeg har to katter, en som er bælfeit og en som er mindre feit. Elsker dem!
13. Jeg er mørkeredd. Når jeg skal legge meg og skrur av lyset, så løper jeg bort til senga fordi jeg tror at det er en person bak meg som skal drepe meg.  
14.  Min iq er veldig høy, noe jeg lider svært av.
15. Jeg er konge i å gjøre grimaser, alle ler av dem, fordi jeg er så kul. 

Stine; 

1. Jeg har edderkoppfobi, årh edderkopper kan dø!
2. Jeg hadde hest da jeg var liten, har ridd stortsett hele livet mitt, men har bare falt av en hest èn gang. Men rir ikke for tiden, fordi jeg er så LAT.
3. Forbildet mitt er Demi Lovato, penpenpen.comcomcom.
4. Jeg er halvt dansk, vokste opp i danmark helt til jeg fylte 5 og flyttet til Norge med resten av familien, der bodde vi i Drammen, hvor mamma kommer fra. Så det vil si at mamma er norsk og pappa er dansk : ))
5.  Bestevennen min Ragnhild har en sjelden sykdom, som gjør at hun verken kan sitte stille, holde kjeft eller holde lommeboken sin utenom å miste den i bakken x50. Heheheh.
6. Jeg har aldri drukket alkohol, røyka, snust eller nussa en gutt på munnen ^^ heeeelt sant lism!
7. Jeg elsker skrekkfilmer! All spenningen, blodet og all nervepirringen gjør alt så spennende og skummelt! Loveit.
8.  Jeg elsker å tegne! Har veldig lyst til å bli innredningsarkitekt & det er alltid så morsomt når jeg og ragnhild sitter å tegner, hun er så .. flink!
9. Før var jeg veldig sær med penger, hver gang jeg skulle shoppe med veninner ogsånn brukte jeg alltid flere timer på å bestemme meg for hva jeg ville kjøpe. Uff. 
10. Jeg elsker surt godteri og sur brus. Sur brus? Ja som fanta apple som jeg aldri ser i butikken lengre, noe som dreper meg innvendig. 
11. Jeg elsker Justin Bieber, uff det er fælt at han ikke ligger vedsiden av meg hver eneste morgen og holder rundt meg. Men han må det en gang i fremtiden, skal gifte meg med han <33
12. Hater joggebukser, uff nei går heller uten bukse!
13. Jeg vil ha lengre hår, vil ha 20 cm lengre enn jeg har nå, elsker langt hår, man kan gjøre så mye med det :)
14. Jeg har soverom i kjelleren, noe som er driiit skummelt etter jeg har sett skrekkfilm, fordi jeg er den eneste som er i kjelleren til alle tider, og lyset mitt er utenfor rommet mitt, noe som gjør at jeg stormløper til senga mi i frykt for å bli drept eller slept bortover gulvet av en demon, ehe.
15. Jeg elsker brownie, nomnom. 

 

 - Love S&R.

30 dager?

Publisert: 04.okt.2011 @ 22:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Tenkte og ha sånn 1-30 dager der vi skriver om litt forskjellig. Det er jo punkter vi skal følge! Denne skal vi ha pga det er litt vanskelig og hele tiden blogge om interessante ting. Så det blir enklest og bare gjøre det sånn. Det er jo ikke det at vi ikke skal ha andre ting på bloggen. Men, da er dere sikret et innlegg om dagen, for det er veldig lett og glemme bort bloggen når man har skole, lekser og venner. Alt på en gang! Det er et stressende liv å gå på videregående skole nå. 

Til dere som vil vite mer om oss. Skal vi skrive et innlegg om oss selv, eller hva tenker dere?


Her er den 30dagers tingen.

DAG 1 - 15 FAKTA OM OSS SELV
DAG 2 -  NOEN AV YNDLINGSSANGENE VÅRE
DAG 3 - 10 TING VI VIL GJØRE FØR VI DØR
DAG 4 - 5 TING VI ELSKET DA VI VAR SMÅ
DAG 5 - 10 FINE TING I HUSENE VÅRE
DAG 6 - 10 TING VI VIRKELIG SETTER PRIS PÅ
DAG 7 - BILDE AV TINGEN VI SIST KJØPTE
DAG 8 - HVA BEFINNER SEG I SMINKEPUNGEN VÅR?
DAG 9 - BESKRIVE DRØMME BRYLLUPET VÅRT
DAG 10 - EN BOK SOM HAR BETYDD MYE FOR OSS
DAG 11 - 10 TING VI IKKE KAN LEVE UTEN
DAG 12 - 10 FINE BLOGGER
DAG 13 - BILDE AV TELEFONENE VÅRE
DAG 14 - FAVORITT FILMENE VÅRE
DAG 15 - NÅVERENDE ØNSKER
DAG 16 - HVA VI ALLTID HAR I VESKA?
DAG 17 - FINESTE BILDE AV BESTEVENNNEN VÅR
DAG 18 - BESTE TV PROGRAM
DAG 19 - HVORDAN HUSET VÅRT SER UT
DAG 20 - KJENDIS VI LIKER OG HVORFOR
DAG 21 - BILDE AV KJÆLEDYRENE VÅRE 
DAG 22 - BILDE AV VÅRT FAVORITT PLAGG
DAG 23 - BILDE FRA UTSIKTEN AV HUSENE VÅRE
DAG 24 - VISE NOEN AV SMYKKENE VÅRE
DAG 25 - ET BILDE AV OSS SOM SMÅ
DAG 26 - BAKGRUNNSBILDE PÅ TELEFONENE OG PC'ENE VÅRE
DAG 27 - BILDE AV PARFYMENE VÅRE
DAG 28 - ÅSSEN SER KLESSKAPET DERES UT?
DAG 29 - BILDE AV HÅNDSKRIFTEN VÅR
DAG 30 - BESKRIV HVERANDRE

Dette starter vi med i morgen. For, vi er ikke med hverandre nå.
Love R

 

Bloggen gjennomgår syke transformasjoner A T M liksom, såeh..

Publisert: 04.okt.2011 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Haha neida. Vi har ikke blogge så mye for tiden fordi vi er så jævelig stygge! Men det trenger vel dere ikke å bekymre dere for vel? Dere er jo 10x styggere. Nei, herregud. Dere skjønte vel at dette er Stine som blogger, så userriøs som jeg er? Ja uansett, nå driver vi å "pusser opp" bloggen vår, følte at det rosa sukkersøte designet ikke var helt oss, så vi bestemte oss for å gå for noe svart hvitt, where nothing can fail. Det er en hell småjusteringer som skal fikses på, sånn som at feks; i skrivende stund går ikke skriften helt bort deer ---> 
Og det MÅ fikses på, ellers ender det med at jeg blir så irritert at jeg aldri blogger. Muhah, ondskap. Idag er det ikke mye og skrive om, for å være helt ærlig. Ragnhild brøt seg inn i huset mitt halv tre idag, skurk. Orka selvfølgelig ikke åpne døra så lat som jeg er så det er nok bedre at hun vandrer inn. Så har vi spist god usunn mat, spist fruktsalat, og liggi i senga og rett og slett hatt jævelig dårlig humor. 

I skrivende øyeblikk..

Haha sier vel litt!

Men nå skal vi nyte resten av kvelden! (:

- Love S&R.

Top 5 youtube videos

Publisert: 04.okt.2011 @ 18:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Tenkte å vise dere noen kjempe bra videoer som er veldig inspirerende for oss. Håper dere koser dere masse med disse fine videoene.


nr 1.

 

nr.2 

 

nr. 3 

 

nr. 4 

nr. 5

Elsk saaaaang!

Publisert: 03.okt.2011 @ 12:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Elsker virkelig Justin Bieber og alle sangene hans!Love R

So when you think you know the way to go, Im better.

Publisert: 03.okt.2011 @ 12:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #119

Untitled #120

Q - Hvilken outfit likte du best?

- Love S.

Høstferie

Publisert: 02.okt.2011 @ 15:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå som det er høstferie er det ofte lett å glemme blogging, noe jeg og Stine har gjort. Det er ikke det at vi er så oppatt at vi ikke har tid. Men, det er det at det går i glemme boka. I dag skal vi prøve å få til å skrive et skikkelig innlegg i løpet av dagen. 

Nå har jeg besøk av Marlene pus, og vi har heller ikke gjort noe produktivt i dag. Senere kommer Stine og vi skal se quarentine 1 og 2. Senere skal vi til mormoren min. (verdensbeste mormor)

Kos dere i dag.
- Love R
( blogger fra mac'en til Marlene, så har ingen bilder.) 

hits