Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: november 2011

Syk!!

Publisert: 27.nov.2011 @ 02:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


ja, bilde sier alt!

Tok vekk ansiktet mitt. Ville ikke risikere at dere fikk sjokk... Denne reaksjonen hadde dere fått om dere så meg akkurat nå: 

Skal prøve å sove nå. Selvom det er veldig vanskelig. Har vært syk i noen dager nå, men nå er det på sitt verste. Jeg har ikke feber nå, men halsen er vond, og det er nesa også. Håper virkelig jeg skal få sove godt i natt. Så snakkes vi sikkert i morgen. Btw, S er på hytte tur i helgen, dere hører sikkert fra henne på mandag. 

God natt - Love R.  

Hate.

Publisert: 26.nov.2011 @ 19:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Siden jeg (R)  er taper og ikke har blogga, så tenkte jeg å gjøre det nå da. Kommer til å handle om kjendiser, så kos dere.

Jeg har alltid lurt på hvorfor visse mennesker hater enkelte kjendiser, for å ta noen eksempler så er det: Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato, Britney Spears. Ja, noen eksempler. 


Selena er veldig hatet fordi fake beliebers sier at hun bruker Justin for å få mer berømmelse. Dette tror jeg ikke noe på i det hele tatt. Det er ikke rettferdig at en jente som gjør alt for sin karriere selv, at hu skal få så mye hat.

Haterne argumenterer alltid på at, de suger, de har ikke god sang stemme, han ser ut som ei jente, høres ut som ei jente, hun bruker kun personen for karriere, hun lyver om sykdommen sin, hun kan ikke ta seg av barna sine etc.


Justin Bieber haterne sier at han ikke kan synge, at han er stygg, at han ikke fortjener berømmelse og at han lyver.

Dette vet de ingenting om, de har antagelig aldri snakket med personene, de har aldri sett det fra dems perspektiv og de har heller aldri tatt seg den tiden til å finne ut den faktaen som faktisk er riktig, de søker bare det fæle om kjendiser. Det er mange rykter ute å går, og det er ikke mange av de som er sanne. Faktisk over 60% av alle kjendis rykter er ikke sanne, de er enten kommet opp av hatere, eller folk som leser noe som ikke er sant og deler dette. 

Jeg så en video som gikk rett til hjerte mitt. Dere har sikkert sett Harry Styles på bloggen før, for jeg liker ham godt som sanger og han er faktisk veldig kjekk. 
Sjekk ut dette:


Stakkars gutten!!! 


Så er det Demi Lovato, som mange sier at hun lyver om å ha hatt spiseforstyrrelser, depresjoner og at hun har kuttet seg selv for at hun skal få mer oppmerksomhet. Tenk litt da! Man gjør ikke sånt for å få oppmerksomhet. Man drar heller ikke på et senter for å få hjelp fordi hun vil at folk skal syntes synd på henne. Dette syns jeg er helt grusomt. Jeg syns at hun er et kjempe sterkt menneske og sangen hennes Skyskraper viser virkelig at hun ikke er villig til at noen skal tråkke på henne og at hun uansett hva er sterk. 

 Nå er det nok hat. Jeg orker ikke skrive mer om det. Håper dere forstår! Ikke hat. 

Love R. 

HEHE, SKJER?

Publisert: 22.nov.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

ATM:

Det er ikke så lett som de skal få det til.

Dette har skjedd siden siste innlegg;

Har tabba meg ut...

Hatt the worst weather ever.

GÅTT TUR!!!!!!!!!!! Neida, måtte gå fra bussen og hjem -.- Tulle xD xP nei men måtte det, slitsomt.
BIG! Har tatt masse bilder av fine hus imens jeg satt på bussen. WAL; WHAT A LIFE!

TETRIS. Taper alltid men elsker å spille det, når jeg vinner da..Har blitt stygt og kaldt vær. Æsj og fysj.

Vært mye på skolen med normale folk. Lover, 100% normale.
HADE. ORKER IKKE SKRIVE MER FOR INGEN LEZER UANS?

HEHE, SKJER?

Publisert: 22.nov.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

ATM:

Det er ikke så lett som de skal få det til.

Dette har skjedd siden siste innlegg;

Har tabba meg ut...

Hatt the worst weather ever.

GÅTT TUR!!!!!!!!!!! Neida, måtte gå fra bussen og hjem -.- Tulle xD xP nei men måtte det, slitsomt.
BIG! Har tatt masse bilder av fine hus imens jeg satt på bussen. WAL; WHAT A LIFE!

TETRIS. Taper alltid men elsker å spille det, når jeg vinner da..Har blitt stygt og kaldt vær. Æsj og fysj.

Vært mye på skolen med normale folk. Lover, 100% normale.
HADE. ORKER IKKE SKRIVE MER FOR INGEN LEZER UANS?

Dårlig blogging - R

Publisert: 13.nov.2011 @ 22:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg har vært ELENDIG til å blogge den siste tiden. Men, jeg har vært hos familien min i Stavanger og jeg har hatt mest lyst til å være i lag med dem. Jeg kommer nok til å blogge i morgen! Skal skrive noe filosofisk til dere! : D

Men, i dag har jeg vært i barnedåp. Jeg orka ikke drasse med meg kameraveska oppover til Stavanger så jeg lot det være hjemme. Men, jeg var fadder for kusina mi sin lille gutt John Lucas. Han er så nydelig!
Så, da blir det bloggings i morgen.

Snakkes.


et bilde som beskriver hvor lei meg jeg er fordi jeg ikke har blogga på en stund. HEHEHEHEHEH

Love R
 

ANNA EDWIN INSPIRED

Publisert: 13.nov.2011 @ 19:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
'Noen andre som liker Anna Edwin?

- Love S.

Endelig fredag, lørdag og søndag.. Gud la meg sove!

Publisert: 11.nov.2011 @ 22:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Det eneste jeg vil nå er å sove, men det jeg er redd for er å ikke kunne greie å sove. Har vært slik hele uka nå desverre. Får bare lyst til å sitte oppe hele natta å spille banjo (not) men kan ikke tillate meg å gjøre ting, for da sovner jeg aldri og det blir en evig sirkel. Denne helgen har de to søstrene mine kommet til mamma, noe som betyr TV titting, potetgull og filmer på rommet mitt. Er standar I guess, så kommer jo ste-lillebroren min imorgen også, king of the kinderegg I swear. 

Nå sover søstra mi i sofaen min fordi hun .. ville? Hun er så rar. Nektet å sove med meg i dobbeltsenga og heller i sofaen min. Får meg virkelig til å lure på om jeg snorker SÅ mye? Neh. Nekter å tro det :) Skal sove nå. Adios!

- Love S.

Torsdag 10.11.2011

Publisert: 10.nov.2011 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Hehe var så kreativ idag med overskriften. Er så dødtrøtt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har sittet med tårer i øynene fordi jeg nesten ikke greier å holde meg våken. Åh damnit nå har ilden gått ut igjen, brb. 

Her igjen! Dagen idag har gått ut på skole and nothing much else. Da jeg kom hjem fra skolen slang jeg meg på sofaen og døde. Vel, nesten. Har veldig lite å snakke om, venter på at mamma skal komme hjem sånn at hun kanskje har kjøpt mere mat, hater maten i kjøleskapet. Er vel derfor jeg aldri spiser hjemme nesten, går mest i butikken og kantina på skolen i hverdagen. Blææh, mye penger og mye mas. Livet er egentlig herlig, utenom når man sulter og nesten besvimer av trøtthet. Skjønner dere?

Nå skal jeg sove i sofaen til mamma kommer hjem, hehe powernappe.

- Love S.

I've got this winter feeling, getting colder and colder.

Publisert: 10.nov.2011 @ 13:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #140

 

- Love S.

Versace for H&M Fashion

Publisert: 10.nov.2011 @ 12:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Har dere hørt det? Nå kommer en Versace kolleksjon til H&M kjeden! Det er jo dritkult. Versace er jo et av verdens mest kjente merker. Selvom ikke alle plaggene var like "tiltrekkende" om jeg kan si det sånn så er det sikkert en god del kule klær der. 


- Hva syns du om at Versace får en kolleksjon i H&M butikkene?

- Love S.

Good mornig Hollywood!

Publisert: 10.nov.2011 @ 10:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Okei, så det er ikke akkurat Hollywood her, men det er iallefall noe. Idag drar R til Stavanger for å joine en dåp, så nå er det sikkert kanskje bare meg som kommer til å blogge de neste dagene. Men mindre hun får et adrenalin kick som gjør at hun bare MÅ blogge da! Uansett, jeg våknet på morgenen idag. Stuuuup trøtt som alltid, og dro æsen min til skolen for å ha naturfag og lage ansiktskrem. Jobbet i grupper, og endte opp med en super ansiktskrem som både så fin ut og luktet sommerlig. Vi valgte en lukt av Sitronelle, som lukter herlig sommerlig sitron. Nøgd 

Nå har vi gym, og grunnen til at jeg er på pc'en er at vi har teori! En ting som VIRKELIG irriterer meg er at Polyvore ikke funker lengere. Blir frustrert, får ikke lagd forskjellige outfits lengere med mindre jeg vil bruke gamle. Fuu polyvore.


Men nå må jeg fokusere, good girl you know.

- Love S.

One, two, three.

Publisert: 09.nov.2011 @ 16:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Untitled #141

 

Untitled #142

 

Untitled #143

 

Untitled #145

 

Untitled #144

 

- Love S.

Wants

Publisert: 09.nov.2011 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
Untitled #134 
Untitled #136

Elsker alt.

- Love S.

Sminkevesken min og ELF produktene mine.

Publisert: 09.nov.2011 @ 10:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


HAHAHAH UFF NEI SÅ STYGT! Stygt ansikt x200. Flaut, javell værsågod!

- Love S.

Det er ingenting interessant

Publisert: 07.nov.2011 @ 23:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg kommer virkelig ikke på noe å blogge om. Kan jo gjøre som alltid å skrive om dagen min. Men, jeg føler at i lengden blir det kjedelig. S er jo så flink med sånne kjoleinnlegg ogsånt. Jeg vil jo ikke herme heller! 
KOM MED TIPS! 

Skal prøve å komme med noe fornuftig i morgen. 
God natt.


Pen............................ og, cambilder skal det bli en slutt på. Skal begynne å ta i bruk mitt kjære speilrefleks! ELSKER DEG VENNEN, aldri slutt å tro på det <3<3<3<3<3
Love R 

Innlegg med null overskrift

Publisert: 05.nov.2011 @ 14:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heihei folkens! S her. Nå er det lørdag og idag ble jeg vekt umenneskelig mange ganger på bare en morgen. Søstra mi kom inn og sa "Tarzan ville inn, så jeg legger han i senga di Stine ;););)". Uff, søte Tarzan pus la seg selvfølgelig ikke i senga mi heller, men på gulvet så hun vekte meg egentlig for ingenting. Så kom søstra mi opp og spurte om jeg var våken, dust. Så kom pappa og var ekstremt besatt av å vekke meg på den mest drastiske måten han kunne tenke på. Nemlig å riste meg våken og kile meg sånn at det gjorde vondt. Idiot x12002020! Jesus. Resulterte i at jeg satt i to timer på dataen før jeg stod opp. Så spiste jeg frokost og skal dra på meg noen klær, siden pappa tvinger meg med på Jysk eller Ikea ellernoe sammen med de to søstrene mine, GOING SHOPPING LIXM. 

Så nå sitter jeg i senga med øya halvåpne, sovner nesten selvom klokka er godt over 14.15. Plet (kattepusenmiiiin) ligger storfornøyd vedsiden av meg fordi hun fikk muligheten til å sove på et allerede varmt sted i senga fordi dataen min hadde ligget der. Søti ♥  Haha skrudde til og med på Yiruma, som spiller rolig piano bare for hennes skyld, sikkert derfor jeg òg er trøtt. Stupid Stupid Stupid. Ellers var jeg ute og øvelseskjørte hele 4 ganger igår. Hehe, har teken nå altså! Jeg kvæler aldri bilen lengere! Og skifter gir without problems og shit, hehe. Er overbevist over at jeg kjørte masse bil i mitt forrige liv. 

- Love S.

Nyttårsaften outfit? May be.

Publisert: 04.nov.2011 @ 14:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heihei! S her. Jeg er på skolen for øyeblikket, har hatt UB nå (ungdomsbedrift) og lagt en del planer som skal vare ut året i gruppa vår, ikke så spennende for dere kanskje :) Men jeg har lenge leita etter en kul litt fargerik nyttårskjole, er så lei de gamle kjolene mine selvom jeg elsker dem. Blir litt kjedelig å komme med svart kjole og svarte sko hvert nyttår? Så i år skal jeg gjøre noe litt mere "bling" aktig. Må bare ha nok penger til julegaver, skoleting og meg selv. Uff fattiglus jeg vet. Men jeg har tenkt å kjøre noe alà dette:


Hva tror dere? Tror det kommer til å bli kjempefint, om jeg selvfølgelig velger å gjøre ut av nyttårsaften! I årsskiftet fra 2009 til 2010 orka jeg ikke ordne meg at all. Så ut som en vandrende kaktus. Tror jeg skal til Danmark å feire, så da blir det kanskje ikke så mye festing, ettersom jeg faktisk er hos besteforeldrene mine der. Litt kjipt men elsker dere fordet farmor og farfar ♥ Hehe jaa, men skoene skal jeg iallefall ha. Tror jeg, er usikker. Må faktisk unne meg noe snart, blir jo snart tatt for å være nonne. Hva nå enn de driver med. Men vil dere vite litt uinterresante ting jeg har gjort idag? Jo jeg hadde jo prøve på morgenen i DesignProsess, Form og farge. Vanskelig faktisk. Deretter hadde klassen gym, begynte med biip test, så hadde vi kanonball (jeg stod igjen til slutt YEAH) og så spilte vi basketball. Nå er det slik at jeg faktisk vurderer å bytte til idrettslinja, fikk tross alt 2 mål! 2 folkens! Ut av 3 tror jeg. Følte meg sååå smuud da jeg fikk ballen, stod jo 7-8 meter unna det "målet" om jeg skal kalle det det. Så jeg fikk altså ballen, og jeg tenkte bare HIGH SCHOOL MUSICAL lixom. Neida, men jeg scorte for faaaen! Sorry. Men det var bare en så utrolig følelse. Uff ja, hehhe.

R fant forresten kameraladeren min så kommer sikkert noen videoer senere :)

- Love S.

This night is flawless, don't you let it go.

Publisert: 03.nov.2011 @ 12:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Heihei! Nå er jeg på skolen og jeg har friminutt at the moment. Uff, er så fattiglus for tiden. Neida, eller vet ikke. Føler meg som en iallefall! Hadde med 50,- idag, brukte 20 på drikke. Og så 30 kr på bolle og drikke senere. Det er sick dyrt i kantina vår, skulle faen ikke vært lovlig. Og om du spiser en bolle og drikker en liten cola light i det første friminuttet fordi du ikke har tid til å spise på morgenen så blir gjerne det frokosten. Har bare 15,- på kortet så det hjelper ikke så mye. Så måtte låne 25,- av verdens beste anonyyym. Haha neida, verdens beste Tine! Skytsengelsen min hun der. Hun får selvfølgelig igjen imorgen, men er så fælt å måtte låne. Føler meg som en ulv når jeg skal spise både frokost og luch på skolen. Men har jo ikke krefter til å stå tideligere opp eller spise når klokken er halv 8. Så det blir i all oppsummering; 2 små boller - 10 kr -- en litago - 20 kr (dyrt) - en cola light - 20 kr - og en baguette - 25 kr. Herregud det blir faktisk mat til en dag, og det blir da 75 kroner om jeg ikke regner helt feil! Sykt. Om du kjøper mat i kantina hver dag 5 dager i uka blir det rundt 300-400 kr,-. Det gidder jeg ikke mere, skal skaffe meg mere penger og begynne å spare mye mere. Ikke bruke alt! Men blir kanskje litt vanskelig når jeg får penger og skal handle julegaver :( Fml. Neida, livet er herlig.

Appropos det; Livet er herlig. Noen andre enn meg som så Dokument 2 - Livet er herlig igår? Var en gutt som het Torstein som hadde en livstruende sykdom. Husker ikke hvor gammel han var, men han veide 17 kilo og kunne ikke gå! Var såvidt han kunne være på dataen sin. Syns utrolig synd på han! Han kom gradvis til å bli dårligere og dårligere, så han ville levet live mens han ennå kunne. Han dro til Las Vegas med noen venner, og ble så utrolig rørt og inspirert av han. Han er virkelig sterk, vet ikke åssen jeg hadde taklet det. Modig gutt det der!

- Love S.

Møøøødarn

Publisert: 01.nov.2011 @ 20:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Akkurat ferdig med mørkekjøring! Venter på ho mor te R! R har vært så smart at hu glemte busskort, men S husket det. Det er forskjell på hjernekapasiteten her skjønner du. Hehehehehe. Så da sitter vi her da, i regnet og deler øreplugger. Gryn har vi itte. Livet suger ikke da. Meheheheh. Slenger med et super nice bilde da.
Love R

hits